«Οι Συμμαθητές»: Ένας απρόσμενος έρωτας αλλάζει τα δεδομένα
Media

«Οι Συμμαθητές»: Ένας απρόσμενος έρωτας αλλάζει τα δεδομένα

Ο αρραβώνας του Αντρέα και της Μαριλένας εξελίσσεται σε... θρίλερ αφού όλα πάνε στραβά.

Το προηγούμενο βράδυ γίνεται ένα γλέντι στο σπίτι του Αντρέα και όλοι ξυπνάνε αργοπορημένοι και... μουντζουρωμένοι. Ο Γιώργος δεν θέλει να μάθει η μητέρα του για τον αρραβώνα και προσπαθεί παράλληλα να ξεφύγει από ένα ραντεβού με έναν έμπορο κρεάτων για την ταβέρνα. Ο Ισίδωρος αν και είχε υποσχεθεί στην Ντίνα να πάρει δώρο στο ζευγάρι δεν το έκανε επειδή δεν βρήκε κάτι οικονομικό και «τρέχουν» τελευταία στιγμή. Εκτός από τα εξωτερικά εμπόδια που συναντά το ζευγάρι το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται μεταξύ τους λίγη ώρα πριν τον αρραβώνα και ενώ οι καλεσμένοι περιμένουν.

Ο Αντρέας μαθαίνει ότι η Μαριλένα αναζητά πληροφορίες για τη Λυδία και αντιδρά έντονα. Καβγαδίζουν και εκείνη δεν δέχεται ότι κάθε φορά που αναφέρεται η συγκεκριμένη γυναίκα ο Αντρέας έχει περίεργη συμπεριφορά. Ο Αντρέας από την πλευρά του φτάνει σε σημείο να πει στην αγαπημένη του πως αν δεν τον εμπιστεύεται μάλλον δεν πρέπει να αρραβωνιαστούν. Εν τω μεταξύ ο ιερέας εξαφανίζεται και τον ψάχνουν ο Φρίντομ και η Τάρα. Η μόνη που γνωρίζει που βρίσκεται είναι η Αλίκη η οποία δεν πρόκειται να το αποκαλύψει. ·

Η Τατιάνα μένει στο σπίτι της Μαριλένας και του Αντρέα και την ημέρα του αρραβώνα που το σπίτι γεμίζει από κόσμο εκείνη κρύβεται. Έχει μεγάλο δίλημμα για το αν θα διακινδυνεύσει να παρακολουθήσει έστω και κρυφά. Τελικά κάποιοι καλεσμένοι μαθαίνουν ότι η Τατιάνα έχει επιστρέψει.

Ο Άρης ψάχνει την Μπέτυ η οποία δεν εμφανίζεται στον αρραβώνα, Ο λόγος είναι ότι είχαν ένα «ατύχημα» από το οποίο η Μπέτυ κινδυνεύει να μείνει έγκυος. Επίσης έχει πανικοβληθεί γιατί στο ταξίδι που έκανε όταν δεν ήταν ζευγάρι με τον Άρη είχε μια επαφή χωρίς προφυλάξεις και φοβάται μήπως έχει κολλήσει κάτι η ίδια και το μεταδώσει στον Άρη. Το εξομολογείται στην Κρίστη την ώρα που ετοιμάζεται να πάει στον αρραβώνα και ζητούν τη βοήθεια του Φραγκίσκου.

«Στις παλιότερες δεκαετίες υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση για τους κινδύνους από την απροστάτευτη επαφή, τώρα είναι ένα θέμα που γενικότερα αποφεύγεται. Οι κίνδυνοι όμως έχουν αυξηθεί μάλλον παρά μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικά σης νεότερες ηλικίες που υπάρχει άγνοια ή και καμιά φορά αφέλεια. Στη σειρά λόγω της απροστάτευτης επαφής της Μπέτυς, μπαίνει στη σχέση τους ένας τρίτος άνθρωπος, τον οποίον ο Άρης δεν θα γνωρίσει ποτέ, όμως στην πραγματικότητα κινδυνεύει απ' αυτόν. Η Μπέτυ δείχνει υπεύθυνη συμπεριφορά και παρότι γνωρίζει ότι έτσι διακινδυνεύει τη σχέση της, ενημερώνει τον Άρη αμέσως για την πιθανότητα σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος» εξήγησε στο tv έθνος ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved