Μαρία Μπεκατώρου: Ο Φασουλής, ο Μουστινάς και όλη η παρέα του YFSF!
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Ο Φασουλής, ο Μουστινάς και όλη η παρέα του YFSF!

Η Μαρία Μπεκατώρου για ακόμα μία σεζόν παρουσιάζει το your face sounds familiar και είναι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό. Η ίδια μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για τους φίλους της Σταμάτη Φασουλή και Νίκο Μουτσινά, για τους νέους του σόου Ελλη Κοκκίνου και Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά και για την ωραία παρέα που έχουν δημιουργήσει στο παρασκήνιο του τηλεοπτικού πρότζεκτ. 

Να γυρίσουµε στο «Familiar». Τι µαγικό έχεις κάνει στον Σταµάτη Φασουλή και σε έχει ερωτευτεί τόσο; Υπάρχει έρωτας µεταξύ σας!

Αχ, ο Σταµάτης µου! Τον λατρεύω, τον θαυµάζω, τον εκτιµώ, τον συµβουλεύοµαι. Είναι φίλος µου ο Σταµάτης. Έχουµε µια τόσο ωραία, ροµαντική σχέση σαν αυτές... από τα παλιά. Είναι πολύ σηµαντικό το γεγονός ότι ο Σταµάτης είναι στο «YFSF». Ταιριάζουµε απόλυτα, έχουµε ωραία χηµεία, ξέρει τόσα πολλά και έχει έναν απίστευτο τρόπο που τα λέει!

Πώς είδες την επιστροφή Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και στο «YFSF»;

Χάρηκα πολύ! Τον αγαπάω τον Νίκο και η αλήθεια είναι πως, όταν σκεφτόµουν ότι δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, δεν µου άρεσε καθόλου η ιδέα. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι µε ανθρώπους για τους οποίους νιώθεις τόσο ωραία συναισθήµατα. Είχαµε µια άψογη συνεργασία από το πρωί έως το βράδυ!

Φρέσκοι στην επιτροπή η Ελλη Κοκκίνου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τι εικόνα έχεις για τους δυο τους;

Τον Φώτη τον γνωρίζω χρόνια από το «TV Tiglon» που µε είχε καλέσει. Τον συµπαθώ πολύ, κάνουµε παρέα και εκτός τηλεόρασης και πάντα γελάµε πολύ. Την Ελλη την ξέρω λιγότερο, εκτιµώ την ειλικρίνεια και τον επαγγελµατισµό της. Είναι πολύ γλυκό κορίτσι και χαίροµαι πολύ που θα είναι µαζί µας φέτος!

Έχει φτιαχτεί και µια γερή οµάδα παικτών...

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Έχει γίνει εξαιρετική προετοιµασία, µήνες τώρα δουλεύει η καταπληκτική οµάδα του ΑΝΤ1 για το «YFSF» και είµαστε όλοι χαρούµενοι. Φοβερή οµάδα, δυνατή, µε καλλιτέχνες έτοιµους να τα δώσουν όλα στη σκηνή! Και φυσικά κοντά µας είναι η καταπληκτική Σόφη Ζαννίνου!

Κάθε φορά δένεσαι µε κάποιους από αυτούς. Έχεις αδυναµίες κάθε χρονιά;

Αδυναµίες δεν έχω, αλλά µε κάποιους από τους συµµετέχοντες έχουµε κρατήσει σχέσεις ακόµα και συναντιόµαστε. Κάθε φορά µε όλους γινόµαστε µια παρέα, αυτό είναι το µαγικό...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved