Θεατρική έκπληξη από την Ζωή Λάσκαρη
Media

Θεατρική έκπληξη από την Ζωή Λάσκαρη

Μετά την επιτυχία του «Νύφη, κουράγιο», που έσπασε... πόρτες για δύο σεζόν στο θέατρο της, η Ζωή Λάσκαρη θα ανεβάσει και πάλι κωμωδία.

Για την ώρα, όπως αναφέρουν οι Ειδήσεις, δεν έχει βρεθεί ο τίτλος του έργου, το οποίο γράφει πυρετωδώς ο τάχιστα ανερχόμενος Γιώργος Γιαννακόπουλος βασισμένος σε μια γερή ιδέα της ομάδας «L’ eau», αλλά έχει κλειστεί ο Αντώνης Λουδάρος για τη σκηνοθεσία του, όπως και οι Φωτεινή Ντεμίρη, Κατερίνα Ζαρίφη για να παίξουν τις φίλες της βασικής ηρωίδας που τη βοηθούν στις... παράνομες πράξεις της. Δίπλα τους θα δούμε τη Νικολέττα Καρρά και τον Μάνο Πίντζη να υποδύονται ένα ιδιότυπο ζευγάρι, όπως και τη Βίβιαν Κοντομάρη και τον Δημήτρη Τσέλιο, που άρεσαν και στην προηγούμενη δουλειά της Ζ. Λάσκαρη, στο «Νύφη, κουράγιου.

Οι πρώτες συναντήσεις του γερού θιάσου θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι ενθουσιασμένη με το υπό διαμόρφωση κείμενο και με τον ρόλο της, που τη θέλει ως θύμα της οικονομικής κρίσης να σκαρφίζεται διάφορα «σκηνικά» προκειμένου να τα βγάλουν πέρα η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved