«Αν ανοίξω τηλεόραση κανένα βράδυ υπερέντασης ή αϋπνίας, βλέπω τηλεµάρκετινγκ που µε χαλαρώνει»
Media

«Αν ανοίξω τηλεόραση κανένα βράδυ υπερέντασης ή αϋπνίας, βλέπω τηλεµάρκετινγκ που µε χαλαρώνει»

Τηλεθεατή δεν τον... λες αφού χρησιμοποιεί την τηλεόραση μόνο για να χαλαρώνει με το... Τηλεμάρκετινγκ

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος επιπλέον μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο που έχει σοκάρει το Χόλιγουντ λόγω των απανωτών σκανδάλων που ακούγονται τελευταία... 

Τηλεόραση βλέπεις;

∆εν βλέπω, όχι. Εχω πολύ καιρό να δω. Αν την ανοίξω κανένα βράδυ υπερέντασης ή αϋπνίας, βλέπω τηλεµάρκετινγκ που µε χαλαρώνει (σ.σ.: γελά).

Θα επέστρεφες µε κάποια σειρά;

Ποτέ δεν λέω ποτέ! Αν έρθει κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να µε κεντρίσει, γιατί όχι; Αλλά τι να µε κεντρίσει πια;

Πώς είδες την υπόθεση µε τον Κέβιν Σπέισι που προκάλεσε τόσο πολύ θόρυβο, όταν τον κατηγόρησε ένας ηθοποιός πως τον είχε... προσεγγίσει σεξουαλικά σε νεαρή ηλικία;

Το είδα ως... θλιβερή οπερέτα. Και από τις δύο πλευρές. Από τη µια αυτό το αγόρι που είχε βρεθεί στο πάρτι µε τον Σπέισι πάνω του, γιατί δεν αντέδρασε τότε; Γιατί δεν βγήκε να τον καταγγείλει; Μπορεί γιατί ήταν µικρός και φοβήθηκε. Πώς βρέθηκε σε εκείνο το πάρτι; Πού ήταν οι δικοί του; Γιατί τόσα χρόνια δεν µίλησε; Γιατί τώρα; Γιατί έγινε «µόδα» να καταγγέλλουν τις όποιες σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Οταν µε παρενοχλήσεις, θα βγω να το φωνάξω. Θα γυρίσω τον κόσµο ανάποδα. ∆εν θα το θυµηθώ χρόνια µετά - είτε πρόκειται για το αγόρι αυτό, είτε για τις ηθοποιούς που παρενοχλήθηκαν από τον Γουάινστιν. Είναι άθλια η σεξουαλική παρενόχληση, άρα οφείλεις να την καταγγείλεις την ίδια στιγµή, για να µη συµβεί σε άλλους... Και από την άλλη, ο Σπέισι βγήκε να δηλώσει οµοφυλόφιλος για να «δικαιολογήσει» την πράξη που λέγεται ότι έκανε, τονίζοντας πως ήταν µεθυσµένος και δεν... θυµάται; Για αυτό κάνω λόγο για θλιβερή οπερέτα.

Η σεξουαλική παρενόχληση παίζει πια... πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα.

Οτι τι; Οτι δεν το γνωρίζουµε πως υπάρχει σε όλες τις δουλειές; ∆εν ξέρουµε πως πολλοί προσπαθούν µέσω της όποιας εξουσίας τους να «εκβιάσουν» σεξουαλικά υφιστάµενούς τους; Ή δεν ξέρουµε πως κάποιοι-κάποιες, προκειµένου να ανέλθουν, «προσφέρονται» σεξουαλικά; ∆εν πάνε κάποιες µε µίνι σε συνεντεύξεις µε στελέχη για να κερδίσουν την όποια θέση; ∆εν κοιµούνται νέα κορίτσια µε εκδότες-καναλάρχες-διευθυντές τραπεζών κλπ. για να κερδίσουν «πόντους» στον χώρο τους; Πέφτουµε από τα σύννεφα που γίνονται αυτά; ∆εν τα γνωρίζουµε; Τα ξέρουµε καλά.

Σου έτυχε να σε εκβιάσουν ανάλογα ή όχι;

Να µε εκβιάσουν σεξουαλικά; Οχι ποτέ...

Ούτε εσύ εκβίασες µε τον δικό σου τρόπο;

Ποτέ, ποτέ! Το θεωρώ άθλιο όλο αυτό. Να παρενοχλήσω από θέση ισχύος; Ποτέ! Το βρίσκω αναξιοπρεπές και µικροπρεπές...

Η εξουσία πάντως είναι «αφροδισιακό».

Είναι άλλο να κεντρίσεις κάποιον λόγω του ταλέντου σου, του µυαλού σου, της θέσης σου ή του πλούτου σου -συµβαίνει συχνά, το ξέρουµε!- κι άλλο να θελήσεις να παρενοχλήσεις κάποιον χάρη στην όποια «δύναµη» έχεις. Οταν συµβαίνει αυτό, θα πρέπει να καταγγέλλεται την ίδια στιγµή που γίνεται. Την ίδια στιγµή!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved