Άννα Μαρία Βέλλη: «Θεωρώ ότι κουβαλάω τρέλα και μου αρέσει να τεστάρω τον εαυτό μου»
Media

Άννα Μαρία Βέλλη: «Θεωρώ ότι κουβαλάω τρέλα και μου αρέσει να τεστάρω τον εαυτό μου»

Πόση... τρέλα κουβαλάει η Αννα Μαρία Βέλλη και ποιες είναι οι μεγάλες της αγάπες; Η συμπαρουσιάστρια του Rodeo, απαντά σε όλα... 

Το σίγουρο είναι πως η Αννα-Μαρία δεν είναι από τις γυναίκες που μπορεί να βαρεθεί κανείς εύκολα και όπως αυτοσυστήνεται η ίδια: «Το τι είναι τρελό για τον καθένα διαφέρει. Για τα δικά μου δεδομένα το ότι έχω κάνει ελεύθερη πτώση είναι κάτι αρκετά τρελό. Τώρα για το μέλλον οψόμεθα, θεωρώ ότι κουβαλάω τρέλα και μου αρέσει να τεστάρω τον εαυτό μου!». Ποιο είναι το πιο τρελό της όνειρο; «Να παίξω σε ταινία του Ταραντίνο», λέει η ίδια. Η μεγάλη της αγάπη είναι το κανάλι της στο Youtube, που διατηρεί εδώ και περίπου 3 χρόνια: «Κάνω ως επί το πλείστον βίντεο κωμικού περιεχομένου σατιρίζοντας καθημερινές καταστάσεις της ζωής των σχέσεων και ό,τι με απασχολεί. Το επάγγελμα του youtuber σημαίνει πως τα κάνεις όλα μόνος σου: σενάριο, σκηνοθεσία, κάμερα, φώτα, μοντάζ. Επομένως αντιλαμβάνεσαι πως ναι μεν είναι δημιουργικό, αλλά, ταυτόχρονα, αρκετά απαιτητικό και χρονοβόρο! Αυτή την περίοδο καταπιάνομαι τόσο με το Youtube, όσο και με την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο, που είμαι κάθε μέρα 6-9 στον Ρυθμό 94.9».

Καλά όλα αυτά, αλλά και η υποκριτική είναι για την Αννα-Μαρία... λατρεία και όπως η ίδια λέει: «Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τις γνώσεις μου πάνω στην υποκριτική σε όλες μου τις δου­λειές και αν το σκεφτείς και στο Rodeo "υποδύ­ομαι" την παρουσιάοτρια! Δεν είμαι! Το θέατρο παραμένει όμως στα μελλοντικά μου σχέδια». Οσο για τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναίδα Νέγκα, η Άννα-Μαρία μόνο καλά λόγια έχει να πει: «Διανύ­ουμε τη δεύτερη χρονιά μας κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα! Ο Βαγγέλης είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας και ταυτόχρονα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να κά­νω παρέα και εκτός εκπομπής. Η Αθήναις είναι πλέον φίλη μου εκτός από συνεργάτιδα μου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved