Survivor 2: «Νικητής θα είναι ένας μαχητής»
Media

Survivor 2: «Νικητής θα είναι ένας μαχητής»

Ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2.

H Αγγελική Κοκαλίτσα μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν, τώρα που έχει πιο καθαρό μυαλό, θα άλλαζε συμπεριφορά όσο ήταν στο ριάλιτι, αποκάλυψε το όνομα εκείνου του μαχητή που θεωρεί πως θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Τώρα που έχει πιο καθαρό μυαλό, θα άλλαζε κάτι στην παρουσία της ή στη συμπεριφορά της;

«Δυστυχώς, όταν γύρισα και είδα τα αποσπάσματα δεν με αναγνώρισα ούτε εγώ η ίδια. Γιατί η Αγγελική έχει μάθει να χαμογελάει, έχει μάθει να λύνει τα προβλήματα, όταν της δίνεται η ευκαιρία να τα λύσει. Εκεί όταν έχεις να διαχειριστείς όλες αυτές τις συνθήκες και προσπαθείς να παλέψεις για την τροφή σου και για την ομάδα, αν δεν υπάρχει στήριξη, αυτό οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές, στις οποίες ούτε εγώ είμαι θετική. Δεν μπορούσα να με δω ούτε εγώ. Θεωρώ όμως ότι έγινε και μια παρεξήγηση απέναντι στον κόσμο. Από ό,τι είδα σε κάποια επεισόδια φαινόταν ότι στην κάμερα μιλούσα μόνο εγώ. Έβγαινα εγώ μπροστά. Ο κόσμος όμως δεν γνωρίζει ότι καθημερινά, πριν και μετά το αγώνισμα, η παραγωγή παίρνει συνεντεύξεις από όλους τους παίκτες. Η παραγωγή, που δεν την κατηγορώ, έβλεπε μια απομόνωση, οπότε προσπάθησε κι εκείνη να το δείξει στον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, πέρναγε στον κόσμο ότι μιλούσα εγώ μόνη μου και έλεγα καθαρά για την ψυχολογία, ωστόσο, απαντούσα στις ερωτήσεις της παραγωγής. Όπως είπε και η Δαλάκα, σε ένα από τα επεισόδια, «το 90% εδώ μέσα είναι ψυχολογία και το 10% ικανότητες». Αυτό προσπαθούσα να πω στον κόσμο. Δεν είναι οι ικανότητες, είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία τα καταφέρνεις όλα», λέει η ίδια στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Ποιος πιστεύει ότι έχει τη δυναμική για να βγει νικητής;
Από την ομάδα μου πιστεύω ότι είναι ο Θοδωρής, ο οποίος με εξέπληξε από την αρχή με τη συμπεριφορά του και τον τρόπο με τον οποίο με πλησίασε, και η Ζωή η οποία ήρθε χωρίς καμία πονηριά μέσα στο παιχνίδι, δεν την ενδιέφερε καμία δημοσιότητα, ήρθε απλά να ζήσει το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτά τα δύο άτομα με την ψυχολογία που έχουν και το σκεπτικό τους θα πάνε μπροστά. Παρά τα όσα πέρασες, δηλαδή, θέλεις να είναι οι Μαχητές νικητές. Θέλω να είναι οι Μαχητές. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος δεν θα είναι μόνο Μαχητής, θα είναι και ένας Διάσημος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved