Σοφίνα Λαζαράκη: Η Τζούλι Μασίνο της είπε να πάει στο X-factor
Media

Σοφίνα Λαζαράκη: Η Τζούλι Μασίνο της είπε να πάει στο X-factor

Η Σοφίνα Λαζαράκη αποκάλυψε ότι η Τζούλι Μασίνο ήταν εκείνη που την παρότρυνε να πάει στο X-factor

Η Παρθένα Ζωή ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία, αφού δεν είχε σκεφτεί ν' ασχοληθεί με την υποκριτκή.

Το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο έγινε στο «X-factor». Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος;

«Είχα πάει να κάνω μάθημα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο για να βελτιώσω τη φωνή μου, επειδή μου άρεσε να τραγουδάω. Εκείνη μου είπε πως την επόμενη μέρα ήταν οι οντισιόν για το «X-factor». «Γιατί δεν πας;» με ρώτησε. Έτσι, πήγα χωρίς καμία βλέψη, γι' αυτό και δεν με επηρέασε που με έβαλαν σε συγκρότημα. Δεν είχα στόχο να νικήσω, αλλά να βιώσω την εμπειρία»

Και η τηλεόραση έτυχε;

«Ο ρόλος στην «Παρθένα Ζωή» ήρθε χωρίς να τον περιμένεις; Δεν το κυνηγούσα, δεν έτρεχα από κάστινγκ σε κάστινγκ για να με πάρουν κάπου. Με πήρε τηλέφωνο π μαμά μου για να μου πει για την οντισιόν. Ήμουν στην παραλία και είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Με έπεισε και πήγα. Δεν είχα καθόλου άγχος, δεν πίστευα πως θα με πάρουν, έλεγα πως θα περάσω την πρώτη φάση και μέχρι εκεί. Τελικά πήρα τον ρόλο»

Έχεις κάνει μαθήματα υποκριτικής;

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω διδαχθεί υποκριτική. Είχα πάει για έναν μήνα στην Αμερική και έκανα σεμινάρια, αλλά μέχρι εκεί. Μου άρεσε πάντα πολύ. Καθόμουν μόνη μου στο σπίτι, έβρισκα μονολόγους από ταινίες και τους μάθαινα»

Σκοπεύεις να ακολουθήσεις τον δρόμο της υποκριτικής;

«Είμαι πολύ μπερδεμένη, γιατί πριν προκύψει η «Παρθένα Ζωή» είχα σκοπό να δώσω εξετάσεις για το επαγγελματικό δίπλωμα χορού, με τον οποίο ασχολούμαι από πολύ μικρή. Θα ήθελα πολύ να συνδυάσω υποκριτική και χορό με κάποιον τρόπο. Θα ήθελα να πάρω ένα πτυχίο και να κάνω σεμινάρια υποκριτικής, γιατί τώρα, σε καμία περίπτωση, δεν μπορώ να θεωρηθώ ηθοποιός, απλά πήρα μέρος σε αυτό το πολύ όμορφο πρότζεκτ. Θέλει πολλή δουλειά, και αν θέλεις να το ακολουθήσεις είτε μόνο του είτε συνδυαστικά με τον χορό και τη μουσική, πρέπει να παλέψεις και να μελετήσεις»

θα εγκατέλειπες τον χορό για κάτι άλλο;

«Όχι, ποτέ και για τίποτα. Θα ήθελα να τον συνεχίσω, έστω για χόμπι» αποκάλυψε το tvένθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved