Απών: Η Ελένη θέλει να ξεφύγει από τον Στάθη
Media

Απών: Η Ελένη θέλει να ξεφύγει από τον Στάθη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Απών, η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα. Ο σκοπός του ταξιδιού της είναι διπλός: θέλει να ξεφύγει από τον Στάθη, αλλά και να έρθει σε επαφή με τους προμηθευτές του κοσμηματοπωλείου.

Η Φανή, η πρώην φιλενάδα του Μανώλη, επισκέπτεται τη Ρηνιώ για να της κάνει μια ξαφνική και απρόσμενη αποκάλυψη... Της ομολογεί ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Μανώλη! Η Ελένη φτάνει στην Αθήνα. Νομίζει πως αναγνωρίζει μέσα στο πλήθος το πρόσωπο του Σήφη. Η Ελένη τρέχει ξωπίσω του. Προσπαθεί να τον προλάβει μ' ένα ταξί. Άδικα όμως - ξαφνικά τον χάνει από τα μάτια της! Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο την περιμένει μία μεγάλη έκπληξη: o Στάθης έχει έρθει να την συναντήσει!

Η Ελένη όμως, είναι αποφασισμένη να μην συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Τον διώχνει! Ο Στάθης, για να δικαιολογήσει την απουσία του, έχει πει ψέματα στην Αρετή σχετικά με το ταξίδι του στην Αθήνα. Υποτίθεται ότι βρίσκεται στη Σητεία με έναν πελάτη του. Η Αρετή όμως, σύντομα ανακαλύπτει το ψέμα. Προσπαθεί να μάθει από την πεθερά της Ελένης, το τηλέφωνο στο οποίο μπορεί να την εντοπίσει στην Αθήνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved