Ελένη Τσολάκη: «Δεν αναπολώ τα παλιά και προχωράω μπροστά»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Δεν αναπολώ τα παλιά και προχωράω μπροστά»

Για τέσσερα σχεδόν χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Ελένη Τσολάκη, όμως, πήρε το ρίσκο να αποχωρήσει από την ομάδα του Happy day και να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Slam, μέσα από το οποίο έμαθε πολλά πράγματα…

Αυτά τα πέντε χρόνια στον Alpha καθιερώθηκε ως τηλεοπτικό πρόσωπο, ενώ με το δικό της μοναδικό στιλ και σκέρτσο έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στους τηλεθεατές. Πέρασαν τριάμισι χρόνια στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στο Ηappy Day μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα, το οποίο ήταν πέρσι, με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Slam. Ένα βήμα που, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της, εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο.

«Όλα όσα έχω κάνει από τότε που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ διαφορετικά σε σχέση με το Slam, ένα τηλεπαιχνίδι με συγκεκριμένο κόνσεπτ. Εκεί είχα πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Ήταν μια γοητευτική εμπειρία, αλλά δεν είχε την αμεσότητα ενός ζωντανού προγράμματος. Είπα πως πήρα ένα ρίσκο, υπό την έννοια πως συστήθηκα ξανά στον κόσμο με κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτό που με είχαν συνηθίσει. Παρ' όλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα από την παρουσίαση του Slam και αισθάνομαι ακόμα πιο ασφαλής για το επόμενο βήμα» εξηγεί.

Ρίσκο για την Ελένη ήταν και η απόφαση της να αποχωρήσει από το Happy Day και από μια ομάδα με την οποία έδεσαν από την πρώτη κιόλας σεζόν. «Ήταν μεγάλη ευλογία αυτό που μας συνέβη στο Happy Day. Δέσαμε από την αρχή, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Όταν έφυγα, μου πήρε αρκετό καιρό να απoγαλακτιστώ από αυτή την όμορφη παρέα.Όμως δεν αναπολώ τα παλιά και προχωράω μπροστά», τονίζει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved