Ντόλτσε Βίτα: Η Χριστίνα αποφασίζει να περάσει τα γενέθλια της μαζί με τον Αντώνη
Media

Ντόλτσε Βίτα: Η Χριστίνα αποφασίζει να περάσει τα γενέθλια της μαζί με τον Αντώνη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ντόλτσε Βίτα, η Σάσα συνεχίζει τη σχέση της με τον Στάθη κρυφά από τη Χριστίνα και τον Αντώνη.

Ο Στάθης από την άλλη πλευρά -ύστερα από το ψέμα της Σάσας- νομίζει ότι τα έχει με τη Χριστίνα Μαρκάτου! Φυσικά, αναφέρει κάθε τόσο στον Αντώνη τις ερωτικές του στιγμές με τη... "Χριστίνα" (Σάσα). Τα πράγματα όμως, χοντραίνουν, όταν ο Αντώνης κατηγορεί ευθέως τη Χριστίνα ότι τον απατά. Η Χριστίνα αρνείται, βέβαια, το γεγονός και έτσι η Σάσα αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις. Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της, η Χριστίνα αποφασίζει να τα περάσει μαζί με τον Αντώνη.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν θυμηθεί τα γενέθλια της Χριστίνας αλλά δεν της λένε τίποτα, επειδή της ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη. Και για να γίνει πιο πιστευτό ότι τάχα έχουν ξεχάσει εντελώς τα γενέθλιά της, της λένε ότι θα φύγουν για μια εκδρομή εκτός Αθηνών. Έτσι, το σπίτι μένει ελεύθερο για τη Χριστίνα και τον Αντώνη που... το γιορτάζουν δεόντως, μέχρι την στιγμή που μπαίνουν στο σπίτι οι πάντες και τους "πιάνουν στα πράσα"...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved