Ελένη Τσολάκη: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους»

Για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τον φετινό ανταγωνισμό μίλησε η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια του «Τι λέει» σε πρόσφατη συνέντευξή της, έκανε πρόγνωση για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε και σύμφωνα με την ίδια προβλέπεται δύσκολη…

Τα νούμερα σε αγχώνουν και επίσης πιστεύεις ότι είναι αντιπροσωπευτικά;

«Δυστυχώς ή ευτυχώς τα νούμερα τα παίρνουμε κάθε πρωί. Δεν θα γινόταν να μην αγχώνομαι, γιατί τα νούμερα ορίζουν εάν αυτό που παρουσιάζουμε αρέσει ή δεν αρέσει. Με αγχώνει πάρα πολύ, λοιπόν, αλλά για εμένα εκτός από τα νούμερα αντιπροσωπευτικά είναι και τα λόγια που ακούς από τον κόσμο όταν βγαίνεις έξω. Όμως, τα νούμερα καθορίζουν τη δουλειά μας και έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε. Να διαβάζουμε τους αριθμούς και να αξιολογούμε το αποτέλεσμα».

Ποιος επωμίζετε την επιτυχία ή την αποτυχία σε μια εκπομπή;

«Η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Αφορά όλους και η επιτυχία και η αποτυχία».

Μπορείς να κάνεις πρόγνωση για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε;

«Με την πείρα που έχω αποκτήσει από τις δικές μου εμπειρίες μπορώ να σου πω ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους».

Εξαιτίας του ότι φέτος υπάρχει ανταγωνισμός;

«Ναι, Αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό, γιατί βλέπουμε να δημιουργούνται συνέχεια νέες ομάδες και να δημιουργούνται επίσης νέες θέσεις εργασίας νια την εκπομπές ή τα σίριαλ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει ποικιλία. Νομίζω ότι αυτό θα είναι δύσκολο για όλους μας, γιατί είχαμε αρκετά χρόνια να ζήσουμε μια τόσο ανταγωνιστική χρονιά όσο η φετινή σε όλα τα επίπεδα. Στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία και στη μυθοπλασία. Αλλά αυτό δημιουργεί και τις σωστές προϋποθέσεις για να φτιάξουμε κάτι ωραίο και να προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε ένα ιδανικό και σωστό αποτέλεσμα», τονίζει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved