Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθω πολύ ασφαλής με την Ελένη στον τηλεοπτικό αέρα»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθω πολύ ασφαλής με την Ελένη στον τηλεοπτικό αέρα»

Πολυτάλαντος, ανήσυχος, δημιουργικός και με χιούμορ, ο Δημήτρης Μακαλιάς, καθημερινά αναρωτιέται «Τι λέει;», παρέα με την Ελένη Τσολάκη στον Alpha.

«Τι λέει;» ο Δημήτρης Μακαλιάς στη νέα τηλεοπτική εμφάνιση του;
«Μεταφέρει τον καναπέ του από το σπίτι του στο πλατό του Alpha και μαζί με φίλους σχολιάζουν, παίζουν, γελούν και γενικότερα περνούν καλά, με στόχο να γεμίσουν τα σπίτια των τηλεθεατών με χαμόγελα και ζεστασιά. Επίσης, παίρνει το αυτοκίνητο του και πηγαίνει για καφέ με αγαπημένους καλεσμένους κάθε εβδομάδα».

Γιατί θα προτείνατε σε έναν τηλεθεατή να δει την εκπομπή;
«Γιατί θεωρώ ότι οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη από κάτι χαλαρό και χαρούμενο. Να γελάσουν, να δουν τα νέα της ημέρας από μια διαφορετική σκοπιά και να αποδράσουν από τα συνηθισμένα προγράμματα reality, που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Η ομάδα του "Τι λέει;" δουλεύει σκληρά καθημερινά για να είναι παρούσα και να προτείνει κάτι διαφορετικό κάθε φορά», λέει στο περιοδικό Τηλεθατής ενώ μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη.

«Η Ελένη είναι ο άνθρωπος που μόλις τον γνωρίσεις, νιώθεις ότι τον ξέρεις χρόνια. Είναι φιλική, δοτική, εργατική και ευφυής. Έχει όλα τα προσόντα για να θέλεις να την κάνεις φίλη σου και να μη θέλεις να φύγει από κοντά σου. Είναι από τις περιπτώσεις που όταν βρεθούν στο δρόμο σου, προσπαθείς να μη χάσεις την ευκαιρία. Νιώθω πολύ ασφαλής μαζί της στον τηλεοπτικό αέρα και θεωρώ ότι δεν γίνονται τυχαία οι παρέες», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved