Άκης Πετρετζίκης: «Αναγνωρίζω και συμμερίζομαι το άγχος των διαγωνιζόμενων»
Media

Άκης Πετρετζίκης: «Αναγνωρίζω και συμμερίζομαι το άγχος των διαγωνιζόμενων»

Ο Άκης Πετρετζίκης  αναδείχθηκε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής «Master Chef».

Φέτος ο ίδιος έχει γίνει κριτής στο «Bake off Greece». Ο σεφ σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το αν αντιμετωπίζει τους διαγωνιζόμενους με μεγαλύτερη επιείκεια και για την εκπομπή του «Kitchen Lab» που κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Αναδειχθήκατε μέσα από έναν αντίστοιχο διαγωνισμό μαγειρικής. Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε τους διαγωνιζόμενους με μεγαλύτερη επιείκεια;

«Βασικά, αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζω και συμμερίζομαι το άγχος χωρίς να συνεπάγεται, όμως, ότι γίνομαι πιο επιεικής στην κριτική μου. Ίσα ίσα, στόχος μου είναι μέσα από την κριτική μου αυτή, να βοηθήσω τον παίκτη να μετριάσει το άγχος του και να μην του επιτρέψει να επηρεάσει την απόδοση του».

Η δική σας εκπομπή, «Kitchen Lab», πότε θα κάνει πρεμιέρα και τι διαφορετικό θα έχει φέτος σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα;

«Η εκπομπή θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αlpha. Το κόνσεπτ της παραμένει το ίδιο, μια και αυτό αποζητά και έχει αγαπήσει ο κόσμος. Συνταγές εύκολες, ευφάνταστες, τις οποίες να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει στην κουζίνα του. Συνταγές αλμυρές και γλυκές, οι οποίες έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό: Πετυχαίνουν ΠΑΝΤΑ!», λέει στο 7ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved