Ο Άκης Σακελλαρίου μπαίνει στο «Σόι σου»
Media

Ο Άκης Σακελλαρίου μπαίνει στο «Σόι σου»

Ο Άκης Σακελλαρίου μπαίνει στην σειρά του Alpha «Το σόι σου» και φέρνει τα πάνω- κάτω. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τον ρόλο του που θα φέρει αλλαγές στην σειρά.

Το επεισόδιο με την είσοδο του Άκη Σακελλαρίου θα προβληθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

«Πρόκειται για ένα απολαυστικό και πανέξυπνο επεισόδιο! Ο Λουκάς δημιουργεί έναν πανικό στην οικογένεια των Τριαντάφυλλων» είπε ο Άκης Σακελλαρίου στο Mytv για τα όσα πρόκειται να συμβούν στο επεισόδιο της κωμικής σειράς στο οποίο συμμετέχει, ενώ συμπληρώνει: «Όταν εισβάλλει στο σπίτι, ξέρει το μέρος πάρα πολύ καλά και ταυτόχρονα γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια για την ιδιωτική ζωή των ηρώων, ενώ εκείνοι δεν τον έχουν δει ποτέ ξανά. Μάλιστα, ο Λουκάς ισχυρίζεται όχι μόνο ότι τους γνωρίζει αλλά και ότι είναι φιλαράκια με όλους. Ξέρει λεπτομέρειες που είναι πολύ ιδιαίτερες».

Ποιοι ήρωες επηρεάζονται από την ξαφνική εισβολή του στο σπίτι;

«Μπερδεύεται με όλη την οικογένεια, τους κάνει... κουλουβάχατα» προσθέτει ο ίδιος. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι ο ήρωας που υποδύεται έχει στο χέρια του ένα «όπλο» με το οποίο μπορεί να τους πάρει το σπίτι... «Στο τέλος εμφανίζει και ένα χαρτί με την υπογραφή του Μενέλαου, με το οποίο μπορεί να τους πάρει το σπίτι! Βέβαια, οι σκοποί του δεν είναι κακόβουλοι. Η ιστορία έχει μία ανατροπή στο φινάλε που είναι πολύ ενδιαφέρουσα»

Όσο για το πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα, ο Άκης Σακελλαρίου απαντά καταλυτικά: «Ήταν πολύ ευχάριστο που ξαναβρέθηκα με παλιούς φίλους, όπως με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την οποία κάναμε στο παρελθόν δύο υπέροχα σίριαλ, και με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που ήμασταν μαζί το καλοκαίρι στο θέατρο. Πάντα είναι ωραίο να γυρίζεις και να συνεργάζεσαι με ζεστασιά με ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνυπάρξει στο παρελθόν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved