Η μεγάλη αποκάλυψη της Γερονικολού για το «Τατουάζ»
Media

Η μεγάλη αποκάλυψη της Γερονικολού για το «Τατουάζ»

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τι θα συμβεί στο Τατουάζ

Η αποφυλάκισή της φέρνει πολλές ανατροπές και εξελίξεις, ειδικά με την σχέση της με την κόρη της.

Η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Tv Έθνος, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ» στην οποία και ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στο αν έχει γίνει με τους υπεύθυνους παραγωγής συζητήσεις για τρίτη σεζόν. «Προς το παρόν όχι. Αυτό που ξέρω και εγώ είναι πως το «Τατουάζ» σκίζει και μάλιστα με πολύ δυνατούς αντιπάλους απέναντι. Και πραγματικά είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Συνήθως οι 3 συζητήσεις αυτές γίνονται στις αρχές της άνοιξης» είπε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ρόλο της και έκανε τη δική της αποκάλυψη για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι οι σκοτεινές καταστάσεις που βιώνει η ηρωίδα. Από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος. Οδηγείται σε φόνο και μπαίνει στη φυλακή αντιμετωπίζοντας έναν διαφορετικό κόσμο που λειτουργεί με δικούς του κανόνες. Αναγκάζεται λοιπόν και η ίδια να αλλάξει χαρακτήρα για να αντέξει. Στερείται επίσης το παιδί της... Στο φετινό κύκλο το πιο κοινό χαρακτηριστικό μου με την ηρωίδα που υποδύομαι είναι ο δυναμισμός.»

Πώς θα εξελιχθεί τελικά ο ρόλος της; Και ποια θα είναι η σχέση με την κόρη της, τη Λήδα;

«Μετά τη φυλακή οι δυσκολίες συνεχίζονται για την Όλγα. Η φυλακή την έχει αλλάξει. Και έχουν αλλάξει και οι άλλοι απέναντι της. Με πρώτη την κόρη της, τη Λήδα. Ένα μικρό κοριτσάκι που αισθάνεται την εγκατάλειψη. Δεν θα είναι εύκολη π σχέση μητέρας και κόρης. Η Λήδα έχει δεθεί πολύ με την Άννα. Η Όλγα λοιπόν έχει την ελευθερία που τόσο καιρό περίμενε, όμως πρέπει πια να δώσει κι άλλες μάχες στη ζωή της. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να συνεχίζει να υπάρχει ο εθισμός στα χάπια παράλληλα με πολλούς φόβους και δυσκολίες. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως κάποιοι κίνδυνοι από τη φυλακή θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Όλγα και μετά την αποφυλάκιση της. Οι περιπέτειες συνεχίζονται... Αρνείται την πρόταση γάμου του Στέφανου γιατί έχει βάλει το παιδί της σε προτεραιότητα» αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved