Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε τι θα δούμε στον εορταστικό «Τροχό της τύχης»
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε τι θα δούμε στον εορταστικό «Τροχό της τύχης»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο «Τροχό της τύχης» θα φιλοξενήσει ιδιαίτερους παίκτες.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως στις γιορτές τα επεισόδια θα είναι ιδιαίτερα αλλά και γιατί το κοινό επιλέγει να πηγαίνει στο τηλεπαιχνίδι.

«Το 95% των παικτών έρχεται για οικονομικούς λόγους. Το 5% έρχεται απλώς για να εκτεθεί στην TV και να διασκεδάσει. Ολοι θέλουν τα ευρώ και το αυτοκίνητο» τονίζει και συμπληρώνει: «Τα περισσότερα νέα παιδιά που έρχονται το κάνουν γιατί τον επόμενο χρόνο ετοιμάζονται να παντρευτούν! Παίζουν, λοιπόν, για να μαζέψουν λεφτά για τον γάμο τους. Δεν είναι πολύ ρομαντικό; Οσο για τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες, έρχονται να γυρίσουν τον τροχό, για να μπαλώσουν... τρύπες στην Εφορία, στο ενοίκιο, στη ΔΕΗ».

Στις γιορτές το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα είναι πολύ ιδιαίτερο: «Θα φέρουμε παίκτες από τα πιο ακριτικά μέρη της χώρας. Θα έρθουν στο στούντιο εκείνοι που φυλάσσουν τα σύνορά μας. Με δικά μας έξοδα. Από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο, από τα νησιά μας που ζουν πάνω τους δέκα θαρραλέες ψυχές. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι που κατοικούν σε χωριά κοντά στις Πρέσπες, στους Φούρνους, στις κορυφές των βουνών και δίπλα στις αγριεμένες θάλασσες είναι οι αληθινοί celebrities της ζωής και αυτοί θέλω να γυρίσουν τον τροχό... Για να μας πάνε όλα πρίμα από τη θετική τους ενέργεια!», καταλήγει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved