Πάνος Σταθακόπουλος: «Είμαι από αγροτική οικογένεια, ξέρω και το φτυάρι, και τον κασμά»
Media

Πάνος Σταθακόπουλος: «Είμαι από αγροτική οικογένεια, ξέρω και το φτυάρι, και τον κασμά»

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και μιλά για τη συμμετοχή του, τον ρόλο του και την συνάδελφό του Ελένη Ουζουνίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι θέλει να συνεργαστεί θεατρικά με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται στις αγροτικές οικογενειακές του καταβολές.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν αρχαιολόγο, ο οποίος φτάνει στο χωριό Φτασμένο, με σκοπό να κάνει ανασκαφές κάτω από την ταβέρνα «Λαγουδέρα», αφού θεωρεί ότι εκεί υπάρχουν αρχαία. Ο Ερρίκος, όπως λέγεται ο ήρωας, ωστόσο, θα ερωτευτεί τη Ζαμπέλα (Ελένη Ουζουνίδου).

Ο ίδιος λέει για τη σειρά: «Στη σειρά παίζουν εξαιρετικοί συνάδελφοι κι έχει εκπληκτικό σενάριο. Έχω συνεργαστεί και γνωρίζω πολύ καλά τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό. Σε σειρές που πρωταγωνιστούσε ο κύριος Γιάννης Μπέζος έχω κάνει δυο φορές guest εμφανίσεις, αλλά με τον ίδιο δεν έχουμε συνεργαστεί θεατρικά, κάτι που θα ήθελα να συμβεί στο μέλλον».

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Ουζουνίδου λέει:

«Αυτό που συμβαίνει είναι υπέροχο, γιατί με τη Λένα έχουμε παίξει το ζευγάρι και σε ένα έργο στο ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας, μια επιθεώρηση για τα 30 χρόνια του θεατρικού οργανισμού, σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Κάναμε λοιπόν ένα καταπληκτικό ζευγάρι, που είχε τρομερή απχηση. Ήμασταν απίστευτο δίδυμο. Ο ένας είχε βρει τα «κουμπιά» του άλλου, γιατί μέναμε και σε διπλανά δωμάτια στη Λάρισα και κάναμε πολλή παρέα. Επίσης, ήμασταν δάσκαλοι και στη σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, όποτε είμαστε μια...φουρνιά που αγαπιόμαστε, και χαίρομαι που πάλι θα είμαστε ζευγάρι. Μάλιστα, μιλώντας στο τηλέφωνο της είπα: «Πρόσεξε, γράφει μέσα στο σενάριο ότι σου δίνω ένα φιλί στο στόμα». Ε, καταλαβαίνετε τι έγινε... Ανυπομονούμε γι’ αυτό. Είναι ευλογία να δουλεύεις με συναδέλφους που έχουν ψυχική υγεία και περνάς καλά. Της είπα επίσης: Κανόνισε να μ' ερωτευτείς τόσο, που να έρχομαι και να ξανάρχομαι στη σειρά».

Ωστόσο, παραδέχεται ότι έχει αγωνία για το πρώτο γύρισμα και μιλά για τον ρόλο του αρχαιολόγου που θα ενσαρκώσει, δηλώνοντας:

«Περιμένω με αγωνία να πάω στο πρώτο γύρισμα και, επειδή τους ξέρω όλους, νομίζω ότι θα είναι σαν να κάνω καθημερινά γυρίσματα μαζί τους… Λόγω τόπου ,είμαι από την Αρχαία Ηλιδα, που ήταν η διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων για πάνω από μια χιλιετία, όταν κατεβαίνω στο χωριό μου πηγαίνω με τους αρχαιολόγους και συζητάμε. Το 'χω λίγο μέσα μου το... ψώνιο της ανασκαφής. Δεν θα σας πω, όμως, περισσότερα για τον ρόλο. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι, επειδή είμαι από αγροτική οικογένεια, ξέρω και το φτυάρι, και τον κασμά, και την αξίνα», λέει στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved