Media

Συγλονίζει ο Νίκος Κοκλώνης:«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα να φάω»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Κοκλώνης

Ο «Mr Travel», λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, στην οποία θα δούμε την Πάμελα Άντερσον, μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει στον παρουσιαστή πως ο μεγάλος του φόβος είναι τα... πουλιά.

«Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά αλλά δεν με νοιάζει, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές. Όταν έγινε αυτό με την εταιρία μου έφυγαν όλοι από δίπλα μου. Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Βέβαια αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις κι εγώ έκανα πολλά. Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου, ήμουν λίγο ανώριμος όταν είχα βγει στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν λίγο νωρίς, αν ερχόταν τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λίγο αργότερα απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη για το αν θα ασχοληθεί ξανά με τις επιχειρήσεις:

«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω. Προτιμώ λίγα και καλά και συνετά όλα θα γίνουν. Φοβάμαι. Πιο πολύ από τα πουλιά φοβάμαι να κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πάει καλά, αλλά μετά αν πέσει πάλι; Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό που αντιμετώπισα τότε», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved