Survivor: Νάντια Μαυρουδέα: «Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ ενωμένοι...»
Media

Survivor: Νάντια Μαυρουδέα: «Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ ενωμένοι...»

Η Νάντια Μαυρουδέα μίλησε για την ελληνική ομάδα του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία.

Η πρώην παίκτρια του survivor μίλησε για την αλλεργία που αντιμετώπισε και τις κόντρες, που έχουν αναπτυχθεί

Πέρασες μία σοβαρή αλλεργία.

Ναι, μια αλλεργία στον ήλιο, στην οποία ο οργανισμός μου αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα. Μου έστειλε μήνυμα και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μου είπε ότι είχε πάθει το ίδιο όταν συμμετείχε στο «Nomads 2». Επειδή είμαι μελαχρινή και κάθομαι αρκετές ώρες στον ήλιο χωρίς να πάθω κάτι είναι το μοναδικό που δεν περίμενα να πάθω!

Σε είδαμε στο «Πανόραμα» να ξεσπαθώνεις για τον Τόνι.

Δεν το εννοούσα έτσι όπως το έβγαλαν, το «τραμπούκος» ήταν σε εισαγωγικά. Με ενόχλησε το γεγονός ότι έβγαλε υποψήφια την Ντέμυ και έφυγε εξαιτίας του, η οποία δεν ήθελε να φύγει και του το είχε πει. Δεν μου άρεσε καθόλου και η επίθεση που έκανε στον Σπύρο και στον Βασιλικό. Δεν μου αρέσει που προσπαθεί να φανεί με άσχημο τρόπο.

Η ελληνική ομάδα εμφανίζει κόντρες και προβλήματα.

Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ ενωμένοι. Τώρα όμως όσο περνάει ο καιρός και υπάρχει η πείνα, οι ήττες, η νοσταλγία για τα δικά σου άτομα, βγαίνουν γκρίνιες και προκύπτουν καβγάδες για ασήμαντο λόγο.

Πάντως, τους άντρες βλέπουμε να είναι στην κόντρα, οι γυναίκες κρατάνε μια απόσταση.

Οι γυναίκες δεν έχουν λόγο να μπουν σε αυτό. Ξέρω πάρα πολύ καλά και τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Γνωρίζω ότι είναι πολύ ειλικρινείς και αυθόρμητοι άνθρωποι. Επίσης, αντιλαμβάνομαι ότι ο Παναγιώτης για να λέει κάτι και να τσακώνεται με κάποιον σημαίνει ότι έχει φτάσει στο αμήν, αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα το έκανε. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι λόγοι που δεν βλέπουμε εμείς στην κάμερα, γιατί γίνονται πολλά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν κάτι που δεν κυνήγησα καθόλου, έτυχε. Συμμετείχα καθαρά για τα αθλήματα και για την εμπειρία.

Αυτά δήλωσε στο 7μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved