Media

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου! Η απώλεια της μητέρας του από AIDS και σχέση με τον πατέρα του

Gossip-tv Team

Στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο άνθρωπος που έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων «Μπρούσκο» και «Τατουάζ», αναφέρθηκε δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ο ιός του AIDS χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του από AIDS ενώ αποκάλυψε και το λόγο που οι σχέσεις με τον πατέρα του είχαν φτάσει στα άκρα.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαι 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», είπε και αποκάλυψε γιατί οι σχέσεις με τον μπαμπά του είχαν φτάσει στα άκρα:

«Θύμωσα με τον πατέρας μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved