Media

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» στα γυρίσματα του «It's Show time»

Gossip-tv Team

Ο Willy William ήρθε στην Ελλάδα για το σόου του Νίκου Κοκλώνη, «It's Show time», στο OPEN και στο στούντιο την ημέρα των γυρισμάτων έγινε ένα ανεπανάληπτο πάρτι!

Εκεί ήταν η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου, και κατέγραψε τον παλμό, μιλώντας με τους καλεσμένους του σόου.

To Mi Gente έχει δύο δισεκατομμύρια διακόσια εξήντα έξι εκατομμύρια views στο youtube και είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων! Ο Willy William o Γάλλος dj με καταγωγή από τη Τζαμάικα, που το ερμηνεύει μαζί με τον J Balvin, ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το σόου του Νίκου Κοκλώνη για να ξεσηκώσει τα πλήθη από τη σκηνή του It’s ShowTime με το Mi Gente, το Ego, και το Te Quiero.

Στα γυρίσματα της Δευτέρας ο παλμός στα στούντιο Κάπα ήταν ανεπανάληπτος, με πολλές εκπλήξεις επί σκηνής- που κατέγραψε backstage η κάμερα του Ευτυχείτε.

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε τη νέα του επιτυχία και έκανε μια ζεστή κουβέντα με τον Νίκο Κοκλώνη για τη μουσική του διαδρομή αλλά και την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Κουφός ερμήνευσε τις επιτυχίες του, ενώ καλεσμένος του Νίκου ήταν και ο ‘Ελληνας αστέρας των 60s Λάκης Τζορντανέλλι.

Μίλησε για τη ζωή και την πορεία του στον Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved