Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ο Μίλτος κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου στην Βέρα (Photos)
Media

Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ο Μίλτος κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου στην Βέρα (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς, μια νοσοκόμα που μπαίνει στο δωμάτιο του Ηρακλή βλέπει ότι τα μηχανήματα υποστήριξης έχουν αποσυνδεθεί και αμέσως σημαίνει συναγερμός.

Ο Στέλιος προτείνει στην Κάτια να μαγειρέψουν κάτι για να φάνε, μην υπολογίζοντας την απειρία της Κάτιας στην κουζίνα. Τα νέα, για την εκ νέου απόπειρα κατά της ζωής του Ηρακλή, φτάνουν στην Αστυνομία. Η Κάτια βάζει όλη της την καλή θέληση να μαγειρέψει, αλλά αυτή δεν αποδεικνύεται αρκετή και η προσπάθεια έχει κωμικά αποτελέσματα.

Ο Μίλτος κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου στην Βέρα ώστε είναι πιο προσεκτική και να περιορίσει τις εξόδους της. Στην έρημη Βίλα Τσακίρη, κάποιος μπαίνει και κλέβει το πορτρέτο της μητέρας του Ανδρέα. Κοιτάζοντας το υλικό από την κάμερες στο νοσοκομείο, ο Μίλτος αναγνωρίζει τα μποτάκια που φορούσε η νοσοκόμα- δολοφόνος. Ο Ανδρέας παραδέχεται στη Βέρα ότι η ομοιότητα της Άννας με την μητέρα του τον είχε ξεγελάσει. Στην ίδια συζήτηση θα θυμηθεί ότι ο ζωγράφος, στον οποίο είχε αναθέσει το πορτραίτο της μητέρας του, είχε παρτίδες και με τον Ερρίκο Κριεζή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved