Media

YFSF: Η Μελίνα Μακρή, τα ρεπό της Δημητρίου και το δημόσιο ευχαριστώ του Σταρόβα (photos)

Είναι η εμφάνιση που μας έκανε να πέσουμε στα πατώματα αυτό το βράδυ στο YFSF

Και όχι, μόνο εμείς. Παίκτες, κριτές αλλά και το κοινό στο στούντιο το γλέντησαν με την Μελίνα Μακρή που έγινε ο κλώνος της Άντζελας Δημητρίου. Και η ίδια η τραγουδίστρια πάντως το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της. Ίσως και περισσότερο από την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα ως Jennifer Lopez.

"Έλιωσε" να βλέπει το κλιπ του τραγουδιού της Άντζελας "Κάνω come back" που της δόθηκε να μιμηθεί αλλά πήγε και από το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Λαίδη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Κουρκούλη για να την μελετήσει καλύτερα και από κοντά. Και πέτυχε πραγματικά μια εμφάνιση που θα μείνει. Epic.... Ίσως σε κάποια πράγματα ελαφρά υπερβολική, αλλά για να πετύχεις να θυμίζεις το πρωτότυπο πολλές φορές χρειάζεται να τονίσεις κάποια χαρακτηριστικά κίνησης ή έκφρασης λίγο παραπάνω. Και η Μελίνα, ήταν τόσο ίδια επί σκηνής με την Άντζελα που θα μπορούσε άνετα να κάνει τα ρεπό της!

Και δεν υπήρξε άνθρωπος που δεν της το είπε αυτό μετά το τέλος της εμφάνισής της. Ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας προχώρησε με αφορμή αυτήν την μίμηση σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. "Θέλω να πω εδώ ένα δημόσιο ευχριστώ στην Άντζελα Δημητρίου που είναι large ως άνθρωπος και όταν χρειάστηκα κάτι με βοήθησε" τόνισε χωρίς να επεκταθεί περισσότερο. Αν πιστεύετε βέβαια πως έχασε το "πείραγμά" του γι' αυτόν τον λόγο, κάνετε λάθος. Λίγη ώρα αργότερα όταν η Μελίνα Μακρή δήλωνε στον Γιώργο Μαζωνάκη πως πήγε να τους δει στο μαγαζί και ήταν ότι ωραιότερο έχει δει, ο Σταρόβας πετάχτηκε και της είπε: "Έχεις δει τίποτα άλλο;"

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή της και κλάψτε μαζί μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved