Media

YFSF: Μετά από αυτό ο Ζησάκης άνετα κάνει τα ρεπό του Παπακωνσταντίνου (pics-video)

Ήταν η εμφάνιση που μας άφησε άφωνους σήμερα στο YFSF

Ο Ευθύμης Ζησάκης μεταμορφώθηκε σε Βασίλης Παπακωνσταντίνου και στην κυριολεξία "ντύθηκε" την μίμηση απόλυτα. Από τις πρόβες κιόλας φάνηκε πόσο καλά "την είχε" την μίμηση αυτή. Του βγήκε το αποτέλεσμα από την αρχή. Οι συμπαίκτες του καθ' όλη την διάρκεια τον εμψύχωναν και τον αποθέωναν. (Το κλίμα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι από τα ωραιότερα που έχουμε δει σε τέτοιου είδους shows)

Κι όταν χρειαζόταν του τα "έχωναν" και λίγο για να μην το χάσει ως το βράδυ. Ήταν όμως η βραδιά του. Κάτι που ως θαυμαστής του Παπακωνσταντίνου κι ο ίδιος είναι ένα πρόσωπο που το ξέρει καλά, κάτι που πραγματικά το δούλεψε πολύ και το μελέτησε σοβαρά και σε βάθος, ε, ήρθε κι έδεσε στο αποτέλεσμα που άφησε άφωνο κοινό και κριτές. Ήταν η κορύφωση των καλών του εμφανίσεων που ξεκίνησαν με την μίμηση του Στράτου Διονυσίου πριν 2 εβδομάδες.

"Μπορείς να τον αντικαθιστάς σε εμφανίσεις αν του τύχει κάτι" του είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μιλάει κιόλας με τον τρόπο που τραγουδάει και με το παράδειγμα που έδωσε και θα δείτε στο βίντεο μας έκανε και να γελάσουμε πολύ.

Δείτε εδώ το βίντεο με την συγκλονιστική μίμηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved