Τσούκας: «Είμαι κατά του να παίζουμε οι ηθοποιοί μέχρι να μας βγει η ψυχή»
Media

Τσούκας: «Είμαι κατά του να παίζουμε οι ηθοποιοί μέχρι να μας βγει η ψυχή»

Με τις κινηματογραφικές ταινίες του τότε να γένονται θεατρικά του σήμερα, ο Νίκος Τσούκας αποκαλύπτει αν έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει στο σανίδι.

O δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει ότι θα επέστρεφε στο θέατρο μόνο αν υπήρχε ένας ρόλος που θα τον ενθουσίαζε, ωστόσο τον΄΄ιζει ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να πεθαίνουν πάνω στο σανίδι:

«Ενα έργο όπου έπαιξα εκείνη την εποχή, όπως 'Ή αρχόντισσα και ο αλήτης", με τεράστια επιτυχία, να το παίξω ξανά; Τι θα κέρδιζα καλλιτεχνικά; Τίποτα. Αν ήταν κάποιος ρόλος που θα με ενθουσίαζε, ίσως να επέστρεφα. Αλλά, και πάλι, είμαι κατά του να παίζουμε εμείς οι, ηθοποιοί μέχρι να μας βγει η ψυχή πάνω στη σκηνή».

Το ύψος του ήταν σήμα κατατεθέν του, με τον ίδιο να το αντιλαμβάνεται ως προτέρημα:

«Κοντός; Πού το είδες το "κο­ντός";» μας ρωτάει και σκάμε σα;» γέλια. «Μπα, εγώ δεν είχα τέτοια κόμπλεξ» συνεχίζει και, ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, τον ρωτάμε αν δέχτηκε πό­λεμο σ' αυτή τη δουλειά. «Ξέ­ρεις τι έλεγε ο Γκάντι; "Στην αρ­χή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊ­δεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά σί· συγχαίρουν". Ολα αυ­τά τα πέρασα και εγώ, και εί­μαι πολύ περήφανος για το τί­μιο ψωμί που έβγαλα».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved