Μaster Chef: Άνω κάτω στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής! Η ένταση και ο θυμός
Media

Μaster Chef: Άνω κάτω στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής! Η ένταση και ο θυμός

Στο αποψινό επεισόδιο οι κριτές του Master Chef ενημέρωσαν τους παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, πως θα είναι οι βοηθοί των παλιότερων παικτών που έφυγαν από το ριάλιτι στη δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι παίκτες για επιστροφή στο σπίτι είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν κάποιον από τους παίκτες που συνεχίζουν την πορεία τους στο ριάλιτι ως βοηθούς τους προκειμένου να περάσουν με επιτυχία τη δοκιμασία και να διεκδικήσουν ένα… κρεβάτι στο σπίτι όπου ζούσαν κάποτε. Μόνο που το κρεβάτι που είναι διαθέσιμο είναι μόλις ένα οπότε όλοι οι πρώην παίκτες έπρεπε να επιλέξουν εκείνον που θεωρούσαν ικανότερο για να περάσουν τη δοκιμασία με επιτυχία.

Τη στιγμή όμως που ο στενός φίλος του Σταμάτη, ο Τάσος ο οποίος είχε φύγει πριν από μερικές εβδομάδες από το παιχνίδι, επέλεξε τον Μανώλη και όχι εκείνον για να τον βοηθήσει, όχι μόνο θύμωσε αλλά έδειξε και την ενόχλησή του για όλο αυτό. Ο Σταμάτης δεν περίμενε πως ο Τάσος θα έβαζε παραπάνω από τη φιλία τους τη στρατηγική τους και έτσι άρχισε να εκφράζεται με άσχημο τρόπο εναντίον του Τάσου, έχοντας βέβαια συγχρόνως και την απορία γιατί είχε κάνει τέτοια επιλογή.

Ο Τάσος από την πλευρά του σχολίασε το θέμα λέγοντας για τον Σταμάτη πως αν είναι εντάξει, θα καταλάβει. Δείτε το σχετικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved