Eurovision 2019: Σαν Μαρίνο: Στο ρυθμό του «Say Na Na Na» το στάδιο (photos+video)
Media

Eurovision 2019: Σαν Μαρίνο: Στο ρυθμό του «Say Na Na Na» το στάδιο (photos+video)

Eurovision 2019:  Το Σαν Μαρίνο κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision με τον Serhat και το τραγούδι «Say Na Na Na» να συναγωνίζονται όλα τα μεγάλα φαβορί.

Ο Τούρκος εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο ήταν η μεγάλη έκπληξη της Γιουροβίζιον, αφού οι περισσότεροι τον θεωρούσα αουτσάιντερ. Ωστόσο, ο ίδιος πήγε εκεί με αυτοπεποίθηση και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του Σαββάτου, αφού πριν τον ημιτελικό όπου διαγωνίστηκε είχε δηλώσει: «Το Say Na Na Na πρέπει να είναι στον τελικό. Δεν νομίζω ότι κάποια χώρα ήρθε εδώ για να νικήσει. Είναι ένας διαγωνισμός! Πιστεύω ότι είμαστε όλοι νικητές σε αυτό το σημείο, επειδή είμαστε οι καλύτεροι στις χώρες μας. Έχω εμπιστοσύνη σε ό, τι κάνω εδώ και αυτό είναι κάτι περισσότερο από αρκετό».

Ο Serhat ήταν πλαισιωμένος από τους χορευτές του, οι οποίοι έκαναν και τα φωνητικά τους ενώ όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Δείτε την εμφάνιση του Σαν Μαρίνο στην gallery που ακολουθεί:

Το τραγούδι έχει χαρακτηρισθεί ως «ανοιχτή αγκαλιά στον κόσμο, στους ανθρώπους πέρα από τα σύνορα», ενώ το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί σε περιοχές του Αγίου Μαρίνου, της Γαλλίας και της Τουρκίας, καθώς ο Serhat συνεργάζεται με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική.

Θα καταφέρει σήμερα να είναι ο μεγάλος νικητής;

Δείτε την εμφάνιση του Σαν Μαρίνο στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved