Ο Ανδρεόπουλος έστειλε «Πακέτο»στον Κόκλα και εξήγησε το γιατί (photos)
Media

Ο Ανδρεόπουλος έστειλε «Πακέτο»στον Κόκλα και εξήγησε το γιατί (photos)

O ηθόποιος επέλεξε αυτόν τον τρόπο και δεν δίστασε να αναφέρει τους λόγους.

Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στο καστ των ηθοποιών για τη ν΄πεα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλ 8 λέξεις και αποκάλυψε πώς έγινε η εν λόγω συμμετοχή του.

Πώς προέκυψε αυτή η πρόταση;

Η πρόταση ήρθε μετά την παρουσία μου στην εκπομπή «Πάμε πακέτο». Πιθανόν να με είδαν άνθρωποι της παραγωγής στη συγκεκριμένη εκπομπή και ενδεχομένως να έπεσε το όνομα, μου στο τραπέζι των συζητήσεων. Επικοινώ­νησε τηλεφωνικώς μαζί μου ο Αντρέας Γεωρ­γίου, ο οποίος μου έκανε τη σχετική πρόταση, την οποία και αποδέχτηκα.

Σας είδαμε πρόσφατα στο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζήβασίλειου, Γιατί επιλέξατε να ευχαριστήσετε δημόσια, μέσα από μια εκπομπή, τον Κώστα Κόκλα;

Ανθρωποι της συγκεκριμένης εκπομπής με ρώτησαν στο πλαίσιο συνεντεύξεων που κάνουν αν θα ήθελα να βγω στην εκπομπή είτε για να ευχαριστήσω κάποιον είτε για να του ζητήσω συγνώμη. Στό μυαλό μου ήρθε αμέ­σως ο φίλος μου Κώστας Κόκλας που με βοή­θησε τόσο πολύ ώστε να ξαναβρώ τον εαυτό μου και αποφάσισα να βγω στην εκπομπή και να τον ευχαριστήσω δημοσίως.

Το 1986 μου είχατε παραχωρήσει μια συνέντευξη με αφορμή τη συμμε­τοχή σας στην παράσταση «Σαλόνικα» του ΚΟΒΕ, στην οποία εμφανιστήκατε γυμνός και είχε συζητηθεί ιδιαίτερα..

Θυμάμαι ότι είχαμε βρεθεί στο «Ντόρε» της Θεσσαλονίκης και ήταν από τις πρώτες συνε­ντεύξεις ηου έδινα και ήμουν λίγο αγχωμέ­νος. Βέβαια θα θυμάστε τότε ότι η παράστα­ση ήταν ενταγμένη απόλυτα μέσα στο πνεύ­μα αυτού του έργου. Το «Σαλόνικα», ενώ εί­χε προγραμματιστεί να κάνει 40 παραστάσεις, λόγω της επιτυχίας του κράτησε δύο χρόνια

Το κομμάτι «οικογένεια» έχει κλείσει για εσάς;

Δεν είναι στα σχέδια μου, αλλά αν παρουσια­στεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα μου ανοί­ξει αυτόν τον ορίζοντα θα ανταποκριθώ.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved