Power of Love: Άγριος καβγάς - Απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι  (photos-video)
Media

Power of Love: Άγριος καβγάς - Απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι (photos-video)

Power of Love: Στο show του ΣΚΑΙ συμβαίνουν σουρεάλ πράγματα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα και πριν προβληθεί το επεισόδιο της 6ης Ιουνίου 2019, ένας «γάμος» θα πραγματοποιείτο μεταξύ δύο παικτών. ’Ετσι κι έγινε λοιπόν!

Συγκεκριμένα ο Παύλος Τερζόπουλος και η Ρένια έκαναν τελετή γάμου ενώπιον όλων των συμπαικτών τους και το σκηνικό ήταν κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό. Η Ρένια ντύθηκε νύφη με σκοπό να κάνει έκπληξη στον Παύλο. Φόρεσε λοιπόν το νυφικό της και έλαμπε κυριολεκτικά.

Ο Παύλος ντύθηκε κι εκείνος γαμπρός κι έτσι τέλεσαν τον «και καλά» γάμο τους, με τους συμπαίκτες τους να τους πετούν ροδοπέταλα.

Μάλιστα εκείνος της είπε ότι πρόκειται για μια ώριμη σκέψη, έπειτα από την γνωριμία των τριών εβδομάδων που έχουν οι δυο τους, με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση. Μάλιστα, της χάρισε κι ένα τρυφερό φιλί.

Ωστόσο, μετά τον «γάμο» τους ήρθε κι η πρώτη τους σύγκρουση, αφού ο Παύλος είπε σε κουβέντα με τα κορίτσια: «Την ξέρω μόνο τρεις εβδομάδες και θα την παντρευτώ κιόλας»;

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες με τα λεγόμενά τους…

Μάλιστα ο παίκτης είπε σε εμφανώς έντονο ύφος ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το σπίτι, καθώς η κατάσταση για εκείνον είναι εκτός ορίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved