Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο της μήνυμα για την πρεμιέρα της εκπομπής της (Photos)
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο της μήνυμα για την πρεμιέρα της εκπομπής της (Photos)

Έτοιμη να ξεκινήσει μια ακόμη δημιουργική τηλεοπτική σεζόν είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Open tv έκλεισε την περασμένη σεζόν της με την εκπομπή «Ευτυχείτε» ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Και αφού πέρασε ένα μοναδικό καλοκαίρι, επέστρεψε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει τους followers της για την πρεμιέρα της εκπομπή της.

«Δεν ξέρω αν σας το πα αλλά ...πραγματικά μου λείψατε!!! Αυτό το πρωινό ραντεβού μας...η καλημέρα μας...σας ευχαριστώ για όλη σας την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια...χωρίς εσάς δεν θα χα κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα !

Ερχόμαστε 9/9 στις 10 το πρωί @eutixeite @opentvgr με νέα ανανεωμένη ομάδα ! #cantwait
Λοιπόν ...θα είστε στην παρέα μας ??μεγάλο φιλί 💋», έγραψε η ίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ αφού το φετινό καλοκαίρι, όπως η ίδια αποκάλυψε ήταν για εκείνη ξεχωριστό.

«Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωης μου !! Γεματο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζησαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας ,όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό.
Οσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας ,πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι?Τωρα τελείωσε ? #not #neverending
Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος.. «, είχε γράψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved