X-Factor: Αυτή είναι η φοιτήτρια Ιατρικής που ψάχνουν όλοι στο youtube! (video+photos)
Media

X-Factor: Αυτή είναι η φοιτήτρια Ιατρικής που ψάχνουν όλοι στο youtube! (video+photos)

Ζωή Μισέλ Μπακίρη: Είναι μόλις 19 χρονών, είναι φοιτήτρια Ιατρικής και από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο X Factor έχει κατακτήσει τη θέση #2 στις τάσεις των ημερών στο youtube

Είναι η Ζωή Μισέλ Μπακίρη η οποία σπουδάζει ιατρική αλλά η άλλη μεγάλη αγάπη της είναι η μουσική και τραγούδι και μάλιστα έχει πάρει πτυχίο στο πιάνο από τα δεκαπέντε της χρόνια.

Όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του X Factor η Ζωή Μισέλ αποκάλυψε πως είναι υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και πως έχει κάνει και master classes στην Αυστρία.

Ενημέρωσε μάλιστα τους κριτές πως επρόκειτο να ερμηνεύσει το τραγούδι "Εν λευκώ" που είχε γίνει στο παρελθόν τεράστια επιτυχία με τη φωνή της Νατάσας Μποφίλιου.

Όταν οι κριτές την άκουσαν να το ερμηνεύει, πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από το τεράστιο ταλέντο της και τη βελούδινη φωνή της και μάλιστα την πέρασαν στην επόμενη φάση ομόφωνα με τέσσερα ναι.

Δείτε την οντισιόν της παρακάτω...

Αυτή η εμφάνισή της και μόνο ήταν αρκετή για να δημιουργήσει το δικό της... φαν κλαμπ μιας και το βίντεο από την οντισιόν της έχει ήδη 317.000 και παραπάνω προβολές. Αριθμός απίστευτος για τα δεδομένα της χώρας μας και για ένα κορίτσι που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση.

Όπως είπε η Ζωή-Μισέλ, θέλει να πετύχει στον χώρο του τραγουδιού χωρίς όμως να εγκαταλείψει την ιατρική καθώς όπως είπε θέλει να γίνει πλαστική χειρουργός.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας και τραγουδίστριας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved