Media

GNTM: Ο καβγάς της Σουζάνας με την Κέισι και τα... γαλλικά! (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Η αποψινή δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα κορίτσια προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι, ήταν για ακόμη μία φορά απαιτητική. 

Τα κορίτσια «της διπλανής πόρτας» που έχουν πλέον «μεταμορφωθεί» σε super models, πόζαραν στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου.

Οι κοπέλες έπρεπε να σκεφτούν μία ευρυματική και διαφορετική ή ακόμα και περίεργη πόζα για να φωτογραφηθούν με τσάντες γνωστής φίρμας. Πριν ξεκινήσει η δοκιμασία η Έλενα Χριστοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενημέρωσαν την Κέισι Μίζιου πως είχε πλεονέκτημα από τις άλλες κοπέλες καθώς στην προηγούμενη φωτογράφηση είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Έπρεπε λοιπόν να διαλέξει 3 κοπέλες για να φωτογραφηθούν πρώτες κι εκείνη επέλεξε την Σπυρούλα, την Μαρτίνα και την Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτι που έδειξε να ενοχλεί κάποιες άλλες συμπαίκτριές της, ανάμεσά τους και την πάντα αντιδραστική Σουζάνα η οποία μάλιστα ήρθε σε μία σύντομη λογομαχία με την Κέισι όταν η τελευταία θέλησε να μάθει γιατί ήταν τόσο έντονη στη συμπεριφορά της η Σουζάνα. Η Σουζάνα με τη σειρά της αν και της απάντησε ήρεμα προκειμένου να λάβει τέλος η όλη ένταση, απομακρύνθηκε από τις υπόλοιπες και έριξε λίγα... γαλλικά. Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved