8 λέξεις: Η Έρση είναι απελπισμένη και τρομοκρατημένη! Καταρρέει μπροστά στον Οδυσσέα! (Photos)
Media

8 λέξεις: Η Έρση είναι απελπισμένη και τρομοκρατημένη! Καταρρέει μπροστά στον Οδυσσέα! (Photos)

8 λέξεις: Η αστυνομία συλλαμβάνει την Έρση και ο Οδυσσέας καταρρέει!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (23/1);

Ο Έκτορας σπεύδει στο τμήμα για να προσφέρει νομική βοήθεια στην Έρση.

Η Εύα κάνει μια πολύ ειλικρινή κουβέντα με την Ολυμπία και της μιλάει για την σκληρή πραγματικότητα και για τη σχέση της με τον Νικηφόρο.

Η Σμαράγδα γνωρίζει τον Λουκά στον Σίμο. Η Έρση βρίσκεται σε τρομερό αδιέξοδο καθώς όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της!

Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και καταστρώνει καινούριο σχέδιο…

Η αστυνομία λέει στον Σπύρο πως το βάζο που του έστειλε ο πατέρας του και έσπασε η Ιφιγένεια, είναι κλεμμένο και πρέπει να επιστραφεί άμεσα!

Η Έρση καταρρέει μπροστά στον Οδυσσέα και του λέει ότι νιώθει πιο τρομοκρατημένη από ποτέ! Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική!

Ο Αλέκος εξασφαλίζει τη βουβή ομολογία της Ηλιάνας ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και της υπόσχεται «σιωπή». Παράλληλα η Έρση περνάει από ανακριτή και προφυλακίζεται, ενώ ο Οδυσσέας με τον Έκτορα πασχίζουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη.

Ο Άκης αποφασίζει να δηλώσει στην αστυνομία πως χάθηκε το όπλο του. Μπλεξίματα με τις αρχές έχει και ο Σπύρος με την Ιφιγένεια, καθώς παρουσιάζονται στο τμήμα με το σπασμένο βάζο.

Η Εύα ενημερώνει τη Ναυσικά πως μια αρκετά ταλαιπωρημένη γυναίκα την γυρεύει στο εργαστήριο αλλά αρνείται να πει το όνομά της. Ο Σίμος και η Σμαράγδα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ο Μιχαήλ αποζητά την παρέα της Λουκίας και συνεχίζει να λέει ψέματα στη Ρωξάνη ότι πάει σε διάφορες δουλειές, ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο Φοίβος δίνει τα λεφτά στην Κατερίνα για να πληρώσει το χρέος της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved