Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή που έκανε τους χρήστες του twitter να «παραμιλούν»
Media

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή που έκανε τους χρήστες του twitter να «παραμιλούν»

Άγριες Μέλισσες: Η μοναδική ερμηνεία του Γιάννη Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο, συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό και έκανε τους χρήστες του twitter να παραμιλούν. 

Ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς Κυπραίος εκτέλεσε τον γιο του Νέστορα. Η αναδρομή στο εν λόγω δυσάρεστο γεγονός συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Δείτε τη στιγμή που ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει ότι εκείνος σκότωσε τον γιο του Νέστορα, έναν άνθρωπο που εκτιμά, τον μοναδικό φίλο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved