Κόκκινο Ποτάμι:«Ο Μανουσάκης είναι ξάδερφός μου, θα πλακωνόμασταν αν δεν μου έδινε ρόλο» (video)
Media

Κόκκινο Ποτάμι:«Ο Μανουσάκης είναι ξάδερφός μου, θα πλακωνόμασταν αν δεν μου έδινε ρόλο» (video)

Κόκκινο Ποτάμι: Πασίγνωστος ηθοποιός που έχει συμμετέχει σε σίριαλ που έχουν κάνει ρεκόρ τηλεθέασης δηλώνει πως ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης είναι πρώτος του ξάδερφος και ότι αν δεν του έδινε ρόλο θα πλακωνόντουσαν

Ο Αίας Μανθόπουλος θα ενταχθεί στο καστ της σειράς του Open Κόκκινο Ποτάμι και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο Μανούσος είναι ο πρώτος μου ξάδερφος. Αν δεν μου έκανε πρόταση για αυτή τη σειρά θα πλακωνόμασταν»

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι στα γυρίσματα τον συνοδεύει μια γυναίκα ο ηθοποιός απάντησε: « Ναι κακό είναι; Έχω μια σύντροφο και εγώ, δηλαδή θα έπρεπε να είμαι μόνος; Η προσωπική μου ζωή νομίζω τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ θέμα το τί κάνω και το τί δεν κάνω. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά τα βλέπω, η κόρη μου τρέχει είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος. Είναι 14 ετών στα 80 μέτρα χρυσό και στη σκυταλοδρομία. Ο μικρός σπουδάζει, ο μεγάλος σπουδάζει είμαστε όλοι μια χαρά!»

«Ο ρόλος μου στους Δύο Ξένους έχει μείνει χαραγμένος στη συνείδηση του κόσμου. Ήταν και οι συνθήκες ειδικές τότε, ήτανε μια μαγική στιγμή από όλους μας. Ήτανε συλλογικό.»

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved