J2US: Ποιο ζευγάρι έκανε την καλύτερη εμφάνιση και πήρε την υψηλότερη βαθμολογία; (photos+video)
Media

J2US: Ποιο ζευγάρι έκανε την καλύτερη εμφάνιση και πήρε την υψηλότερη βαθμολογία; (photos+video)

J2US: Το πρώτο σόου τραγουδιού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα έφτασε στο τέλος του και πράγματι χάρισε πολύ όμορφες στιγμές στους τηλεθεατές.

Πολλή λάμψη, χορός, τραγούδι και κέφι που κράτησε παραπάνω από τρεις ώρες.

Το χιούμορ και η υπέροχη αλληλεπίδραση ανάμεσά σε κριτές και διαγωνιζόμενους κράτησε σε εγρήγορση τους τηλεθεατές και τούς έδωσε την καλύτερη πρόταση για το σαββατόβραδό τους.

Μετά από μία φαντασμαγορική έναρξη, οι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αρκετό άγχος αλλά και πολύ κέφι για να διασκεδάσουν και οι ίδιοι.

Όλοι τους έβαλαν και από ένα λιθαράκι για μία υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα. Παρά τα άδεια καθίσματα του κοινού στο πλατό μιας και αποφασίστηκε, λόγω κορονοϊού να μην υπάρξει συνωστισμός, οι συντελεστές του σόου έδειξαν να το διασκεδάζουν.

Ποιο ζευγάρι όμως πήρε την καλύτερη βαθμολογία;

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής ήταν το ζευγάρι που κατάφερε να εξασφαλίσει από τους κριτές την υψηλότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 35 βαθμούς. Να είναι τυχαίο που η μεν Έρρικα είναι νικήτρια του Dancing with The Stars κατά το παρελθόν και ο Άρης νικητής του Your Face Sounds Familiar; Πάντως το σίγουρο είναι πως και οι δύο είναι ταλαντούχοι και... πρωταθλητές σε ό,τι και αν κάνουν.

Δείτε την εμφάνισή τους.

Ακολούθησαν η Κόνυ Μεταξά με τον Τάσο Ξιάρχο με 32 βαθμούς. Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο.

Την τρίτη θέση κατέλαβαν η Δέσποινα Ολυμπίου με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved