Κόκκινο Ποτάμι: Γιατί παραξενεύτηκε όταν του έγινε πρόταση από τον Μανουσάκη; (Photos)
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Γιατί παραξενεύτηκε όταν του έγινε πρόταση από τον Μανουσάκη; (Photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Μετά από χρόνια επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Open tv.

Ο Αίας Μανθόπουλος μιλώντας στο Tv Έθνος αποκάλυψε τη συγγενική σχέση του με τον Μανούσο Μανουσάκη αλλά και πώς ήρθε η πρόταση για τον Εμιρ στο Κόκκινο Ποτάμι.

Τι ήταν αυτό που παραξένεψε τον ηθοποιό όταν του προτάθηκε ο ρόλος;

Πώς ήρθαν η πρόταση και ο ρόλος για το «Κόκκινο Ποτάμι»;
«Η πρόταση ήρθε από τον εξάδελφο μου, Μανούσο Μανουσάκη, την κατάλληλη στιγμή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στο «Κόκκινο Ποτάμι» γιατί τη θεωρώ πολύ σπουδαία αυτήν τη σειρά με ένα πολύ επίκαιρο θέμα, με τις τόσες μάλιστα τουρκικές προκλήσεις που έχουμε στις μέρες μας. Μπράβο στον Μανούσο Μανουσάκη αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του για να πραγματοποιηθεί αυτή η σειρά που αφορά όλους μας»

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας είπε ο Μανουσάκης ότι θα υποδυθείτε έναν Τούρκο, τον Εμίρ...
«Στην αρχή παραξενεύτηκα και ρώτησα τον Μανούσο αν είναι σίγουρος γι' αυτήν την απόφαση του, μια και είμαι λίγο καστανόξανθος. Βέβαια ο Μανούσος με καθησύχασε λέγοντας μου ότι θα φοράω σαρίκι και δεν θα φαίνεται. Όπως κι έγινε. Κατά τα άλλα είναι ένας ρόλος που μου άρεσε εξαρχής, τον αγάπησα και προσπάθησα να τον ερμηνεύσω όσο καλύτερα μπορούσα»


Τι είδους άνθρωπος είναι ο Εμίρ; «Ο Εμίρ είναι ένας Τούρκος γαιοκτήμονας, παντρεμένος με τη Φατμά και φιλέλληνας. Είναι ένας Τούρκος που διάκειται πολύ φιλικά προς όλο το ελληνικό στοιχείο. Και προσπαθεί να βοηθήσει τη Σοφία και την Αρίν να βρουν τα κορίτσια τους»

Πώς θα τις βοηθήσει; «Τους παρέχει καταφύγιο. Είναι μια νότα συμπαράστασης αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ανοίγει το σπίτι του και τις κρύβει εκεί»

Μιλάτε και τουρκικά στη σειρά; «Ναι, και γι' αυτόν τον λόγο έκανα κάποια μαθήματα με Τουρκάλα καθηγήτρια, μια και γνώριζα ελάχιστα γι' αυτήν τη γλώσσα. Και παράλληλα είχα τη στήριξη και τη βοήθεια του ειδικού δασκάλου που μας παρέχει η παραγωγή της σειράς. Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο, καθώς είναι μια γλώσσα πολύ διαφορετική από τη δική μας»

Με το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφετε στην τηλεόραση έπειτα από καιρό. Σας είχε λείψει; «Ελπίζω να της είχα λείψει εγώ. Κοιτάξτε, απείχα από την τηλεόραση γιατί τώρα τελευταία άρχισαν να γίνονται πάλι σειρές. Τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης μόνο τουρκικά σίριαλ βλέπαμε και οι όποιες προτάσεις που μου έγιναν δεν ήταν και από πλευράς σεναρίου αλλά και από οικονομικής απόψεως του ενδιαφέροντος μου.

Εξάλλου τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόμουν στο εξωτερικό, καθώς έχω δημιουργήσει έναν ξενώνα στα Καρπάθια Όρη, στη Ρουμανία. Αγόρασα ένα κτίριο κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της Σινάια, το ανακαίνισα σιγά σιγά, το μετέτρεψα σε ξενώνα και ασχολούμαι και με αυτό», λέει ο ηθοποιός στο Τv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved