Ράδιο Αρβύλα: Το νέο επεισόδιο, η επιτυχία σε νούμερα και η επιστροφή του Βινύλιο! (videos)
Media

Ράδιο Αρβύλα: Το νέο επεισόδιο, η επιτυχία σε νούμερα και η επιστροφή του Βινύλιο! (videos)

Οι Ράδιο Αρβύλα επανήλθαν με νέο επεισόδιο και έφεραν τα πάνω κάτω στο youtube

Το χθεσινό 1ο ζωντανό-live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, σημείωσε επιδόσεις που οι συντελεστές δεν περίμεναν και που αποτελούν ρεκόρ για τα δεδομένα του Youtube, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το παγκόσμιο Youtube σε αναλογικό επίπεδο.

Με δεδομένο πως η συνήθεια του διαδικτύου δεν είναι οι ζωντανές μεταδόσεις, αλλά η θέαση βίντεο σε βάθος χρόνου, ο μέσος όρος views των πετυχημένων live streaming μεταδόσεων στην Ελλάδα, κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 12000 views.

Αυτή ήταν και η πρόβλεψη του Ελληνικού τμήματος Youtube για το χθεσινοβραδινό live streaming.

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις και με τα έως τώρα δεδομένα, η ζωντανή μετάδοση του Ράδιο Αρβύλα σημείωσε τις εξής επιδόσεις:

-130.000 συνολικά views κατά τη διάρκεια του live stream!

-40.000 ταυτόχρονα views

-35’ μέση διάρκεια παρακολούθησης

-81.700 ώρες (7 χρόνια) συνολικός χρόνος παρακολούθησης του live stream

-38,2 % ανταπόκριση των χρηστών στα «impressions» (παγκόσμιος μέσος όρος 2-8%)

Τα παραπάνω στοιχεία, καθιστούν το χθεσινοβραδινό ζωντανό Ράδιο Αρβύλα, το πιο πετυχημένο με διαφορά Youtube live streaming έως σήμερα (με εξαίρεση μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα) και με το δεδομένο ότι τα views στο Youtube γίνονται σε βάθος χρόνου, ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες η συνολική θέαση του επεισοδίου να ξεπεράσει την αντίστοιχη τηλεοπτική.

Όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, αυτόνομα, με μεγάλη προσοχή και με προσωπικό ασφαλείας, θα συνεχίσουμε τις live streaming μεταδόσεις, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε συντροφιά στους φίλους θεατές που την περίοδο αυτή είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Σήμερα στις 22:00 από το κανάλι των Ράδιο Αρβύλα στο Youtube: RADIOARVYLAofficial, μεταδίδεται το «Βινύλιο» σε μια «ελεύθερη», σχεδόν ραδιοφωνική εκδοχή του.

Το Link γα το σημερινό ζωντανό Βινύλιο:

https://www.youtube.com/watch?v=iySINLkSNZ4

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved