Η Τατιάνα, η Σίσσυ και... η κατσίκα!
Media

Η Τατιάνα, η Σίσσυ και... η κατσίκα!

Όλα όσα έμαθε στον Αγρότη αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το απόγευμα στο "Αξίζει να το ζεις" και την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία μάλιστα δοκίμασε τις ικανότητές της στο… άρμεγμα της κατσίκας!

Αφού μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία όπως είπε έχασε αφού πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια, η Σίσσυ βρέθηκε στο πλατό αντιμέτωπη με μία… κατσίκα, την οποία επεχείρησε να αρμέξει, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Την έπιασε από εδώ η Σίσσυ, την έπιασε από’ κει, τίποτα. Αλλά και πώς να τα καταφέρει θα μας πείτε, με την εφαρμοστή φουστίτσα, το αμάνικο στενό πουκαμισάκι και το πράσινο δωδεκάποντο peep-toe;

Αρχικά με το που την είδαμε, αναρωτηθήκαμε κι εμείς, θα τα καταφέρει… δεν θα τα καταφέρει… τελικά αν και προσπάθησε πολύ, αλλά τίποτα. Δεν τα κατάφερε. «Το ότι χειροκροτάτε, το εκτιμώ πάντως!», είπε η Σίσσυ.

Έλα όμως που peep toe και στενό φόρεμα φορούσε και η Τατιάνα, αλλά τα κατάφερε μια χαρά… Αφού ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Σίσσυς, σειρά πήρε η Τάτι. Επεσε στα γόνατα, αψήφησε τις κλωτσιές της κατσίκας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να την αρμέξει… «Σίσσυ, κόβεσαι!», της είπε και μάζεψε το αγνό γαλατάκι της κατσίκας μέσα σε μία κατσαρόλα.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved