MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την κάρτα ασυλίας (video)
Media

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την κάρτα ασυλίας (video)

MasterChef 4: Απρόβλεπτο ήταν το επεισόδιο για την κάρτα συλίας.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι η κάρτα ασυλίας κάνει comeback, κάτι που δίχασε τους παίκτες, ενώ είδαμε την έντονη αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη και το επικό τρολάρισμα του Κουτσόπουλου.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου είδαμε τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται στο Mystery box, και τη Μαρλέν να κερδίσει τη δοκιμασία με τα χειροποίητα ζυμαρικά.

Αυτό, λοιπόν, είχε σαν αποτέλεσμα να θέσει στους συμπαίκτες της τα υλικά που της έδωσαν οι κριτές, και με αυτά να μαγειρέψουν τα πιάτα που θα χάριζαν σε έναν από εκείνους την κάρτα ασυλίας. Mια διαδικασία που μόνο ήρεμη δεν τη λες, καθώς Μαρλέν και Μαρία Μπέη κοντραρίστηκαν αρκετά!

Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, ετοίμασαν τα πιάτα τους και μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας βρέθηκαν ο καθένας με το πιάτο του ενώπιον των κριτών για να τους ασκηθεί η καθιερωμένη κριτική. Οι κριτές αποφάνθηκαν κι έτσι έχουμε τον νικητή της κάρτας ασυλίας,ο οποίος ανακοινώθηκε στην αρχή του επεισοδίου, αφού εχθές δεν μας τον έδειξαν. Νικητής, λοιπόν είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη και ο νεαρός μάγειρας κέρδισε την κάρτα ασυλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved