Άγριες Μέλισσες: Ο παράφορος έρωτας και το μεγάλο σοκ (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο παράφορος έρωτας και το μεγάλο σοκ (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος ήρωας, ο Ιορδάνης, νεαρός υφασματέμπορος που θα ενσαρκώσει ο Λάμπρος Κωνσταντέας, εισβάλλει στις «Άγριες μέλισσες» με σκοπό να ανατρέψει τη ζωή της Δρόσως.

Η Ασημίνα αλλάζει τη στάση της απέναντι στον Νικηφόρο. Είναι, άραγε, έτοιμη να τον συγχωρέσει και με τι όρους; Η Ανέτ μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της και η αλήθεια τη συγκλονίζει. Ο Λάμπρος προσπαθεί να χωρίσει και το μυστικό του Κλεομένη αποκαλύπτεται, ενώ ο Δούκας είναι και πάλι έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα…

Ο Ιορδάνης, υφασματέμπορος από τη Ροδιά, γνωστός στο χωριό, καθώς κάνει δουλειές τόσο με τη Ρίζω όσο και με την Ουρανία, ερωτεύεται παράφορα τη Δρόσω! Δεν γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της και ξεκινά να την πολιορκεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η κοπέλα δεν μένει αδιάφορη στο φλερτ του...

Πικραμένη δύο φορές λόγω απόρριψης, τόσο από τον Νικηφόρο όσο και από τον Παύλο, τον τραγουδιστή του μπουλουκιού που πέρασε από το χωριό τους, συγκινείται από την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του νεαρού.

Αισθάνεται ότι έχει δικαίωμα στην ευτυχία και αποφασίζει να ακυρώσει τη συμφωνία της με την Ασημίνα και τη Μυρσίνη και να δώσει μια ευκαιρία για μια καλή ζωή. Η υπέρβαση του Ιορδάνη θα δώσει την τελική ώθηση στην απόφασή της. Ο νεαρός ερωτευμένος άντρας δεν θα διστάσει να αναλάβει το παιδί της και να το μεγαλώσει μαζί της, σαν αληθινός πατέρας του.

Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με αυτήν την τροπή που της επιτρέπει να κρατήσει το παιδί της αλλά και να ζήσει μια κανονική, όμορφη ζωή δίπλα σε κάποιον που αγαπά. Μόνο που υπάρχει ένα αγκάθι σε αυτήν την προοπτική. Ο άνθρωπος που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της και κάνει τη θυσία για εκείνη, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, να σκοτώσει τη γυναίκα του. Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει γι’ ακόμα μια φορά τα χέρια του;

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν γι’ ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους, ενώ την ίδια ώρα ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα, όταν θα πιαστεί στη φάκα απ’ τον Προύσαλη.

Ωστόσο, ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον στα όριά του. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί...

Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο, στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Δεν πετυχαίνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει με την καρδιά της Ασημίνας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση.

Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή. Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν αλλά και η παράνομη σχέση της με τον Κυπραίο τη στοιχειώνουν.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά. Θα υποχωρήσει τελικά στις πιέσεις του; Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του παιδιού του; Ένα ασύλληπτα τραγικό σενάριο ξενικά. Παράλληλα, είναι εκείνος που θα πει στην Ανέτ την αλήθεια που τόσο λαχταρούσε και που θα γίνει ο εφιάλτης της. Καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειες του Νικηφόρου και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει;

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Έτσι, πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη.

Η Ελένη και ο Κυπραίος ζουν μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και όλα θα ήταν πολύ όμορφα, αλλά δεν είναι. Εκείνη έχει ένα αγκάθι να της τσιμπάει την καρδιά, αφού η σχέση της με τις αδελφές της χειροτερεύει και κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα τους χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved