Τσιμτσιλή: Το σχόλιο on air για την κόντρα Καινούργιου – Σπυροπούλου!
Media

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο on air για την κόντρα Καινούργιου – Σπυροπούλου!

 Η Κατερίνα Καινούργιου είχε γίνει έξαλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία από τα παρασκήνια του «Just the 2 of Us» δεν δέχτηκε να μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και μίλησε στο «Happy Day».

Έτσι δημιουργήθηκε μία κόντρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Νομίζω πως είναι γνωστό πως έχει δημιουργηθεί μια κόντρα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εγώ αυτό που θέλω να πω, γιατί είχα δει την τοποθέτηση της Κατερίνας, η οποία μάλιστα μου είχε στείλει και ένα μήνυμα… Όπως και να έχει, η Κατερίνα από τη δική της πλευρά έχει δίκιο.»!

Και υπογράμμισε: Αλλά βρε Κατερίνα μου τόσα χρόνια στη δουλειά είσαι. Να σου αναφέρω πρόσωπα από τον Alpha που θα έπρεπε να έχουν έρθει εδώ και δεν έχουν έρθει; Υπάρχει και η προσωπική βούληση. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα και την Κωνσταντίνα. Υπάρχει φυσικά η προτεραιότητα που θεωρητικά πρέπει να τηρείται από τους ανθρώπους ενός σταθμού, αλλά αν κάποιος δεν θέλει… Που η Κατερίνα από την πλευρά της, έχει το δίκιο της».

Δείτε το σχόλιο του Happy Day για την κόντρα Καινούργιου - Σπυροπούλου παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved