Άγριες Μέλισσες: Ένα σκάνδαλο ξεσπά και οι απειλές δεν αργούν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ένα σκάνδαλο ξεσπά και οι απειλές δεν αργούν!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ταράζονται από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, ενώ η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα, από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη.

Παράλληλα, αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο, σε σχέση με την Ελένη, ενώ ο Δούκας απειλεί, γι’ ακόμα μια φορά, τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών.

Ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved