Πολυκατοικία: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (3/7)
Media

Πολυκατοικία: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (3/7)

Θα γίνει της πολυκατοικίας: Η Χριστίνα και ο Παύλος έχουν περάσει την πρώτη ερωτική τους νύχτα, αλλά αποφασίζουν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. 

Φεύγοντας χαράματα, η Χριστίνα δανείζεται ένα μπουφάν νομίζοντας πως είναι του Παύλου.

Είναι όμως του Στέφανου, που έχει ξεχάσει και το διαβατήριό του σε μια τσέπη. Ο Στέφανος το ψάχνει απεγνωσμένα, καθώς σε λίγες ώρες πετάει για το Ιράν.

Ο Σωτήρης, στο μεταξύ, έχει βάλει το μπουφάν στο πλυντήριο και ο Παύλος τρομοκρατημένος τα βάζει με τη Χριστίνα, μιλώντας της πολύ άσχημα…

Ο Φώτης αρχίζει να φέρεται περίεργα. Προσέχει τη διατροφή του, διαβάζει πολύ και κυρίως πετάει κάτι ακατανόητες φιλοσοφίες, που μοιάζουν θρησκευτικές.

Ο Ευριπίδης και η Θάλεια ανησυχούν μήπως έγινε μέλος κάποιας αίρεσης και ζητούν από τον Νίκο να χακάρει τον υπολογιστή του. Αυτό που θα ανακαλύψουν, θα τους αφήσει άναυδους…Και η Ειρήνη όμως φέρεται περίεργα.

Συνήλθε από το χτύπημα με το ποτιστήρι, δείχνει καλά, αλλά είναι πολύ ήρεμη για τον χαρακτήρα της! Η Τέτα ανησυχεί για την αλλαγή της, ώσπου της έρχεται η κεραμίδα με μορφή αποχαιρετιστήριου γράμματος: Η Ειρήνη αποφάσισε να ψάξει τον εσωτερικό της κόσμο σε ένα άσραμ στην Ινδονησία, μαζί με τον δάσκαλο της.

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (3/7) εδώ:

Έκτακτη συμμετοχή: Θάνος Κοντογιώργης (δάσκαλος γιόγκα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved