Το πρωινό: Κι άλλη αποχώρηση από την ομάδα της Φαίης Σκορδά!
Media

Το πρωινό: Κι άλλη αποχώρηση από την ομάδα της Φαίης Σκορδά!

Αλλαγές θα υπάρχουν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν! Ανανεωμένη θα είναι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη σεζόν!

Το Πρωινό ολοκλήρωσε την 7η χρονιά στον αέρα του ΑΝΤ1 και κατάφερε να κρατηθεί σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Όμως, τη νέα σεζόν η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που αγαπήθηκε από το κοινό θα έχει μεγάλες αλλαγές!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τζώρτζης Ποφάντης στην διαδικτυακή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-21, θα υπάρξουν αλλαγές στο Πρωινό τόσο σε πρόσωπο όσο και στο περιεχόμενο.

Μάλιστα, η νέα ομάδα της εκπομπής έχει πιάσει δουλειά μιας και θα ξεκινήσει νωρίς φέτος η εκπομπή, κάτι που είχε ανακοινώσει και η Φαίη Σκορδά λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη ακόμα ένα πρόσωπο αποχωρεί από το πάνελ της Φαίης Σκορδά!

H συνεργάτιδά της Φαίης Σκορδά είχε αναφέρει πριν λίγο καιό: "Αυτό το καλοκαίρι, αισθάνομαι πως θα μου μείνει αξέχαστο, δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Γιατί φέρνει στη ζωή μου πολλές αλλαγές, εξελίξεις κι αποφάσεις για όλα τα σημαντικά..."!

Και μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το Πρωινό, αλλά από το βιογραφικό του προφίλ της στο Instagram,ξαφανίστηκε η αναφορά ότι εργάζεται στο «Πρωινό». Δείτε παρακάτω ποια φεύγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved