Ήλιος: Μάθετε τι θα γίνει στα πρώτα 5 επεισόδια πριν προβληθούν στην TV (pics)
Media

Ήλιος: Μάθετε τι θα γίνει στα πρώτα 5 επεισόδια πριν προβληθούν στην TV (pics)

Ήλιος: Όλες οι εξελίξεις για τη νέα καθημερινή σειρά του ANT1.

Η ιστορία του «Ήλιου» ξεκινά με την επιστροφή της Λήδας στην Καβά­λα, στην πόλη όπου μεγάλωσε, ύστερα από 18 χρόνια. Η κοπέλα έχο­ντας μαζί της τον γιο της, τον Πέτρο, φτάνει θέλοντας να ξαναβρεί το νήμα που κόπηκε όταν εγκατέλειψε τη ζωή που είχε εκεί. Τώρα θέλει να αναμετρηθεί με όσα άφησε πίσω της και να αποκαταστήσει σχέσεις που πληγώ­θηκαν από την απόσταση. Ο πρώτος που θέλει να συναντήσει είναι ο παλιός της κολλητός φίλος, ο Πάνος. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται σε μία στιγμή όταν η Λήδα φτάνοντας εκεί τον βρίσκει νεκρό!

Η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του άντρα και συλλαμβάνεται από την Αστυνομία. Η κοπέλα, προσπαθώντας να υποστηρίξει την αθωότητα της, αναγκάζεται να ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής της, ανακαλύπτοντας γεγονότα που την έκαναν τότε να εξαφανιστεί. Ο ερωτάς της με τον Φίλιππο, βγαίνει στην επιφάνεια ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια σι­ωπής. Μία οικογένεια που διαλύθηκε τότε μετράει ακόμα τις πληγές της και η Λήδα μένει να αγωνίζεται κόντρα σε όλα. Η Λήδα βρίσκεται μόνη στο κρατη­τήριο χωρίς να μπορεί να δει τον γιο της. Κι ενώ αγωνίζεται για να πείσει την Αστυνομία πως είναι αθώα, το νέο της άφιξης της και η είδηση της δολοφονί­ας για την οποία κατηγορείται διαρρέουν στην πόλη.

ilios-2.jpg

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ο αστυνόμος Δημήτρης Λαϊνάς αναλαμβάνει την υπόθεση της Λήδας και προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβει. Ωστόσο, ο άντρας γοητεύεται από την ευθύτητα και την ευαισθησία της κοπέλας. Προσπαθώντας να εντοπίσει άλλους υπόπτους για τον φόνο, ανακαλύπτει πως οι άν­θρωποι που έχουν να κρύψουν κάτι είναι περισσότεροι απ' όσους θα περίμενε. Ο ίδιος αρχίζει να πιστεύει πως το μυστικό για το κίνη­τρο του φόνου του Πάνου βρίσκεται στο παρελθόν. Ο αστυνόμος ψάχνει να ανακαλύψει για ποιο λόγο έφυγε η Λήδα τότε αλλά και ποιος είναι ο πατέρας του Πέτρου, που τόσο επίμονα αρνείται εκείνη να του αποκαλύψει. Παράλληλα, οι αντι­δράσεις από την άφιξη της Λήδας εντείνονται στην πό­λη και φέρνουν κοντά της παλιούς φίλους και αιώνιους εχθρούς. Την επόμενη μέρα, η Λήδα αφήνεται ελεύθερη, ενώ ο Φίλιππος προσπαθεί να κρατήσει σε ισορροπία τη ζωή του. Από την άλλη, ο Πέτρος γνωρίζει συνεχώς νέα πρόσωπα που έπαιξαν κάποιο ρόλο στη ζωή της μητέρας του. Εν τω μεταξύ, η γυναίκα του Φίλιπ­που, η Αλίκη, ανησυχεί με την ξαφνική εμφάνι­ση της Λήδας στη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος μαθαίνει πως ο πατέρας του είναι ο Φίλιππος. Ο νεαρός σοκάρεται και θυ­μώνει με τη μητέρα του, η οποία του εί­χε κρύψει τόσα χρόνια την αλήθεια. Η Λήδα προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει. Πα­ράλληλα, η κοπέλα πρέπει να αντιμε­τωπίσει και τον Δημήτρη, που την πιέζει να του πει την αλήθεια. Την επομένη, η συ­νάντηση του Φίλιππου και της Λήδας μετά από 18 χρόνια δημιουργεί ανάμεικτα συ­ναισθήματα και στους δύο. Η Αλίκη φο­βάται πως ο Φίλιππος δεν έχει ξεπερά­σει ακόμη τη Λήδα, ενώ τον φόβο της ενισχύει η πεθερά της, η Αλεξάνδρα, που αισθάνεται ότι τα πράγματα ξε­φεύγουν από τον έλεγχο της.

Η ΑΛΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΛΗΔΑ

Η Λήδα πρέπει να αντιμετωπίσει τους γονείς της και να τους πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν. Ταυτόχρονα, όμως, η ίδια βλέπει πως «χάνει» τον γιο της μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα του. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης ανακρίνει τον Φίλιππο, καθώς νέα στοιχεία τον οδηγούν σε αυτόν, ενώ η Λήδα συναντάει τη σύντροφο του Πάνου, την Κατερίνα, η οποία φαίνεται πως κάτι φοβάται και έχει πολλά να κρύψει οε σχέση με τη δολοφονία. Παράλληλα, η Αλίκη λαμβάνει ένα μήνυμα που την αναστατώνει. Την ίδια μέρα, ο Φίλιππος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να μιλήσει στα παιδιά του για τον Πέτρο, ενώ ο Δημήτρης πλησιά­ζει όλο και περισσότερο τη Λήδα, καθώς συνεχίζει να ψάχνει το παρελ­θόν της αδελφής της.

Οι ώρες περνούν και η Αλίκη κανονίζει να συνα­ντήσει τη Λήδα, ενώ ο Δημήτρης πλησιάζει μια παλιά φίλη της Αγγελι­κής, η οποία του δίνει μία πολύ διαφορετική εικόνα για τη ζωή της και τη σχέση της με τον Φίλιππο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι πιέσεις που δέχονται η Λήδα και ο Φίλιππος δεν καταφέρνουν να τους απομακρύ­νουν. Τέλος, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο της Αλεξάν­δρας στο παρελθόν...

ΠΗΓΗ:MYtv

Δείτε παρακάτω τους πρωταγωνιστές της σειράς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved