Αγγελική : Η αποκάλυψη για το βιασμό που θα ταράξει το τηλεοπτικό κοινό
Media

Αγγελική : Η αποκάλυψη για το βιασμό που θα ταράξει το τηλεοπτικό κοινό

Αγγελική: Ο Νικόλας Αργυρός περπατάει σε τεντωμένο σκοινί. Προσπαθεί να επιβιώσει μεταξύ της πραγματικότητας και της κανονικότητας που έχουν αποφασίσει να ζουν τα αδέλφια του.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος που τον υποδύεται μιλά για τον ευαίσθητο ήρωα του και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος θα ξεφύγει από τις Ερινύες που τον καταδιώκουν.

Μια μερίδα του κοινού περίμενε πως μετά τη συμμετοχή σας στο «Τατουάζ» θα συνεργαζόσασταν ξανά με τους Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου...

«Μου είχαν κάνει πρόταση για να συνεχίσω, αλλά λόγω των επαγγελματικών μου καθηκόντων και έτσι όπως ήθελα τότε να υπάρξω καλλιτεχνικά, δεν μπορούσε να συμβεί, θα έπρεπε να αφήσω δουλειές που είχα αναλάβει για να φύγω στην Κύπρο. Δεν ήθελα λοιπόν να το κάνω αυτό».

Για καλό -όπως φαίνεταί- έγιναν όλα καθώς τώρα είστε σε μια εξαιρετική σειρά του ΑLPHA, την «Αγγελική» που ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

«Εχετε απόλυτο δίκιο. Μόνο για καλό γίνονται όλα. Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι στη συγκεκριμένη δουλειά φέτος. Θέλω να τονίσω πως ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα είναι μοναδικοί. Ο καθένας στο κομμάτι του δεν λειτουργεί σαν να δουλεύει στο Δημόσιο. Ολοι κάνουν την υπέρβαση πάνω σε αυτό που δουλεύουν, οπότε όταν αυτά τα κομμάτια ενωθούν, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό. Η δουλειά λοιπόν σέβεται και τον εαυτό της αλλά και τον τηλεθεατή, που αυτό είναι το πιο βασικό για μένα».

Πέρυσι δουλέψατε ως βοηθός σκηνοθέτη στο θέατρο.

«Εκανα μόνο ένα επεισόδιο στο "Ερωτας μετά"».

Σας είχε λείψει ένας μεγάλος ρόλος;

«Τουλάχιστον όπως λειτουργούν μέχρι στιγμής τα πράγματα στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι ότι στην κλίμακα που ήμουν δεν θα προοριζόμουν για μεγάλους ρόλους. Εχω καταλάβει πως πρέπει πρώτα να κάνει κάποιος ένα-δύο πράγματα, να τον δουν, να τον εμπιστευτούν και μετά να είναι στην πρώτη γραμμή, θέλω ωστόσο τα πράγματα που μου συμβαίνουν να γίνονται σταδιακά, να κάνω σίγουρα πατήματα. Χάρηκα πολύ όταν με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν πως ετοιμάζουν κάτι και θα ήθελαν να με δουν. Εκανα κάστινγκ και πήρα τον ρόλο, αν και μπορώ να σας πω ο "συναγωνισμός" ήταν μεγάλος. Δεν περίμενα πως θα επιλεγώ».

Πώς είναι να έχει κανείς μητέρα τη Φιλαρέτη Κομνηνού, έστω και τηλεοπτικά;

«Πρώτα απ' όλα είναι ένας άνθρωπος που έχει ωραία ισορροπία. Οταν κάνουμε δουλειά, κάνουμε δουλειά και όταν κάνουμε διάλειμμα κάνουμε πλάκα. Αυτό μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά δεν είναι πάντα στην πράξη. Η υποκριτική της δεινότητα είναι γνωστή. Ξέρεις εξαρχής πόσο εξαιρετική είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Ωστόσο, είναι σχολείο για όλους μας ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ανθρώπους γύρω της μετά οπό τόσο χρόνια εμπειρίας».

Και ο Νικόλας, ο ήρωας σας, ποιος είναι τελικά; Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και ένας επαναστάτης;

«Επαναστάτης χωρίς αιτία ίσως... Είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Οταν ήταν στην εφηβεία έκανε κάτι που του στιγμάτισε όλη του τη ζωή. Κάπω5 έτσι γαλουχήθηκε. Είναι ωστόσο πολύ πιεσμένος. Κρατάει μέσα του αυτά που σκέφτεται και νιώθει. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα του τον ταλαιπωρούν πολύ και αυτή η ταλαιπωρία τον οδηγεί σε μια διέξοδο. Η διέξοδος για τον Νικόλα είναι η εύκολη λύση που βρίσκουν οι νέοι, που μπορεί να είναι τα πάρτι, το αλκοόλ, η χρήση ουσιών. Ο, τι κάνει είναι μια διέξοδος για εκείνον».

Αυτό που τον στιγμάτισε έχει να κάνει με τον επικείμενο βιασμό της Αγγελικής;

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχει συμβεί κάτι στα τέσσερα αδέλφια και την Αγγελική, 17 χρόνια πριν, το οποίο στιγμάτισε τη ζωή όλων. Και τα τέσσερα αδέλφια κακοποίησαν την Αγγελική».

Γιατί όμως βλέπουμε τον Νικόλα ν' αντιδρά για όλο αυτό και όχι τους άλλους αδελφούς;

«Γιατί ο Νικόλας είναι ο πιο συναισθηματικός απ' όλους. Με μια τραχιά αίσθηση των συναισθημάτων. Ο,τι νιώθει το μεταφράζει με τον πλέον βίαιο τρόπο. Χαρακώνεται μέσα του για όσα νιώθει, ίσως επειδή ήταν ο πιο μικρός τότε. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γλιτώσει από τις Ερινύες και τις τύψεις. Θα το πει, θα βγάλει προς τα έξω αυτό που τον βαραίνει».

Αυτομάτως αυτό δεν τον κάνει δίκαιο; Θέλει να ξεμπλέξει όπως λέτε...

«Ανάλογα τον δρόμο που διαλέγει κανείς στη ζωή. Μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που κάνουν κάτι και στη συνέχεια αποφασίζουν να το ξεχάσουν και να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά. Εγώ πάντως, θα δρούσα σαν τον Νικόλα. Δεν θα άφηνα κάτι τέτοιο να με δηλητηριάσει. Δεν μπορώ να πω πως είναι ο πιο δίκαιος αλλά ότι ο τρόπος με τον οποίο χαράχτηκε το περιστατικό μέσα του είναι πιο βαθύς».

Η σχέση με τα αδέλφια του πώς θα εξελιχθεί μετά τις αποκαλύψεις;

«Ο ήρωάς μου αρχικά θα βρει αντίσταση στο να μην προχωρήσει σε αποκαλύψει, άλλωστε όλοι έχουν προχωρήσει τις ζωές τους».

Εκείνος όχι;

«Δεν θέλει να κουράζεται. Δεν θέλει να σκέφτεται. Δεν δουλεύει πολύ, δεν ασχολείται καν με την εταιρεία».

Η Αθηνά γνωρίζει για την πράξη αυτή των γιων της;

«Υποθέτω πως όχι...».

Θα αποδοθούν ευθύνες;

«Η δράση φέρνει και αντίδραση», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved