Ήλιος: Μακρυγιάννη: Πώς εξελίσσεται ο ρόλος; O φόνος και η σχέση με τον Φίλιππο
Media

Ήλιος: Μακρυγιάννη: Πώς εξελίσσεται ο ρόλος; O φόνος και η σχέση με τον Φίλιππο

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την Ντόρα Μακρυγιάννη στη νέα καθημερινή σειρά «Ήλιος».

Η ηθοποιός τη σύζυγο του Φίλιππου (Αντίνοου Αλμπάνη).

Απόλυτα αφοσιωμένη στα δύο τους παιδιά, στο σύζυγό της και στη δουλειά της ως κτηνίατρος. Είναι όμορφη, ήρεμη, τίμια, υπομονετική, σταθερή και συμπονετική, μια «θετική φιγούρα» σχεδόν για όλους γύρω της. Μέχρι την επιστροφή της Λήδας, πίστευε πως είχε φτιάξει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

Πως τα είχε τακτοποιήσει όλα μια χαρά, θάβοντας μέσα της τις τύψεις για μια «υπόγεια συμμαχία» που της έφερε όλα όσα απολάμβανε. Η ίδια μιλά για τις εξελίξεις της σειράς στο περιοδικό Enjoy.

Μπορεί και η Αλίκη να έχει κάνει τον φόνο;
«Πού ξέρεις; Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, θα μπορούσε η Αλίκη να το έχει κάνει αυτό; Ολοι οι ήρωες της σειράς είχαν κίνητρο.»


Η Αλίκη πώς αντιδρά όταν μαθαίνει την επιστροφή της Λήδας; Δεν φοβάται; Ο σύζυγός της και η Λήδα είχαν μια ερωτική σχέση στο παρελθόν…
«Πώς δεν φοβάται; Δεν πρόκειται για παιδικό έρωτα. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο νεανικό έρωτα που σταμάτησε βίαια με την εξαφάνισή της. Ο άντρας της Αλίκης ήθελε να παντρευτεί τη Λήδα, να κάνει παιδιά μαζί της, άρα η επιστροφή της είναι ωρολογιακή βόμβα.

Η Αλίκη ήξερε γι’ αυτόν τον έρωτα και στήριξε τον γάμο της πάνω σ’ ένα μεγάλο ψέμα. Ο άντρας της δεν την ερωτεύτηκε, απλώς συμβιβάστηκε με την ιδέα της δημιουργίας μιας οικογένειας. Ο Φίλιππος την αγάπησε την Αλίκη, σιγά σιγά νιώθει μια ασφάλεια μαζί της. Αλλά και η Αλίκη ήξερε το ρίσκο που παίρνει μαζί του. Η καρδιά του ήταν αλλού. Δική της λοιπόν η επιλογή. Τα απωθημένα στη ζωή κάποια στιγμή θα βγουν στον ήλιο, πέρα από κοινωνικές επιταγές και δεσμεύσεις.»


Τι θα κάνει η Αλίκη για να μη χάσει τον Φίλιππο, γιατί πιστεύω ότι θα ταυτιστούν πολλές γυναίκες μαζί της…
«Υπομονή. Και αυτή γνώριζε την αλήθεια ότι ο Φίλιππος αγαπούσε τη Λήδα, άρα το ηθικό γι’ αυτήν είναι να πάει με τα νερά του, να μην του θυμώσει, να είναι γλυκιά, να μην φτάσει με τη ζήλια τα πράγματα στα άκρα, αλλά να παλέψει για την οικογένεια που έχουν μαζί. Πάντως εγώ, ως Ντόρα, θα είχα σηκωθεί και θα είχα φύγει, αν ένιωθα ότι η καρδιά του άντρα μου δεν μου ανήκει 100%.

Δεν παρακαλάς τον άλλον για να μείνει. Είναι ελεύθερος να αποφασίσει πού πραγματικά είναι ευτυχισμένος. Αν αξίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα, μια βάση, μια οικογένεια, για έναν έρωτα που επέστρεψε έπειτα από 18 χρόνια, τότε πάει να πει ότι αυτός ο έρωτας ήταν πολύ δυνατός. Ολα αυτά δεν είναι παιχνίδι είναι αποφάσεις ζωής. Γι’ αυτό λέω ότι όλα στη ζωή είναι επιλογές και πρέπει να τις υποστηρίξεις με αλήθεια.», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved