Master Chef: Τους τα αλλάζει όλα ο κορονοϊός! Τι θα γίνει με τα γυρίσματα;
Media

Master Chef: Τους τα αλλάζει όλα ο κορονοϊός! Τι θα γίνει με τα γυρίσματα;

Master Chef: Τα πάνω – κάτω έχει φέρει ο κορονοϊός στο project και προκαλεί ''πονοκέφαλο'' στους ιθύνοντες του καναλιού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» η παραγωγή του Mater Chef ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς θέλουν να προγραμματίσουν γυρίσματα από 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου.

Οι άνθρωποι της παραγωγής θα ετοιμάσουν σε πρώτη φάση τις αιτήσεις για τους συμμετέχοντες, ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, διότι πολλοί είναι εκείνοι που μένουν εκτός Αθηνών.

''Πονοκέφαλος'' έχει πιάσει τους ιθύνοντες γιατί πρέπει να σκεφτούν πώς θα γίνουν οι δοκιμασίες, καθώς οι περισσότερες, στους προηγούμενους κύκλους, ήταν εξωτερικές.

Από την άλλη πλευρά του ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» θέλει το πλάνο του Master Chef να μοιάζει με την λογική του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα είπαν στην εκπομπή: «Θέλουν να αποφύγουν τις μετακινήσεις, γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν θα υπάρχουν καθόλου ταξίδια. Οι δοκιμασίες θα είναι πιο express, θα αλλάξει η φιλοσοφία του παιχνιδιού».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved