8 Λέξεις: Αυτές είναι οι πιο σέξι φώτο του serial killer Φοίβου!
Media

8 Λέξεις: Αυτές είναι οι πιο σέξι φώτο του serial killer Φοίβου!

Και μπορεί ο ρόλος του Φοίβου να τελείωσε στις 8 Λέξεις μιας και τον σκότωσαν μέσα στη φυλακή και οι γονείς του Κατερίνα και Μιλτιάδης Μαρόγλου τρεις μήνες μετά θρηνούν ακόμα τον χαμό του, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Instagram του τις πιο σέξι φωτογραφίες!

Ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ' Ερρίκο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Μπρούσκο», και για δύο σχεδόν χρόνια πρωταγωνίστησε στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» υποδυόμενος τον Φοίβο.

Στη σειρά Μπρούσκο που πρωτοέπαιξε είχε πει τότε πώς πήρε τον ρόλο: «Με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας Γεωργίου και μου έκανε την πρόταση. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο και ο Κούλλης Νικολάου να μου πει λεπτομέρειες για τον ρόλο και τις προοπτικές του και αμέσως δέχτηκα! Με υποδέχτηκαν και οι δύο πολύ θερμά και εννοείται πως χάρηκα πάρα πολύ για την πρόταση. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και με τους δυο, αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε. Είχαμε επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ. Έτσι, τώρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή…»!

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο είναι ένας νέος ταλαντούχος ηθοποιός και κούκλος!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πιο σέξι φώτο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved